Konu Başlıkları: bosuna mı okuttuk!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mayıs 2014, 07:34   Mesaj No:16

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: bosuna mı okuttuk!

Alemlerin tek ilahı olan tek Allah,kadınların bakımını erkeklere yüklemiştir.Kadınların korumakla mükellef oldukları iffetlerini ve izzetlerini ancak mahremiyetlerini koruyarak muhafaza edebilirler.

Bunuda ancak mevcut Allah ın hükmünü dikkate almayan tağuti türkiye toplumları gibi toplumlarda ancak ve ancak evlerinde oturup cahileye adetlerini gütmeden yapabilirler.

Kadınların çalışmak gibi bi kazanımları olmaz bu erkeklere has bi görev ve sorumluluktur.Hiç bir kadının evin geçimine yardım amaşlı bi sorumluluğu yoktur evin diğer bireyleri olan kızlarda böyledir.

Yalnız günümüz tüketim kültüründe her şeyi ihtiyaç kabul edip kendini tüketen zavallı bi toplum olduğu için,yatmak için yatak odasına,oturmak için oturma gurubuna,yemek için yemek takımlarına,yani sadece eşyaya hizmet için gayret etmekte ve hayatını böyle eşyaya hizmete heder etmektedir. EVLENENLERİN ÇEYİZ TAKIMLARINA BAKIN O KADAR ÇOK GEREKSİZ EŞYA VARDIR Kİ SAYMAKLA BİTMEZ

Ayrıca bi işyerinde bi bayanın çalıştırılması hem maaş olarak hemde ekstra temizlik işleri için daha cazip olduğu için bayanlar sosyal hayata aktarılma oyunlarıyla aktarılmıştır.Bayanları kendi ayaklarınız üzerinde durursanız ancak ÖZGÜR KADIN olursunuz safsatalarıyla kandırıp,evinde eşine ve çocuğuna bakmayı HİZMETÇİLİK,dışarda herhangi bi işyerinde ONLARCA,YÜZLERCE KİŞİNİN AĞIZ KOKUSUNU ÇEKİP HİZMET ETMEYEDE ÖZGÜRLÜK DENMİYOR MU...

İşte böyle oyuna getirilerek sömürülür insanlar,sömürgeciler tarafından.Bir erkeğin sorumluluklarından dolayı 1500 lira gibi bi maaşla çalışacağı bi işi bi kadına 700 lira gibi bi parayla yaptırıp üstüne ilave olarakta işyerinin bütün temizliğinide yaptırırlar.

Son olarak şunuda izah etmeden geçemiyecem,bi bayanın kazandığı para sadece onu şımartır ve etrafına karşı asi olmasına sebeb olur,çoğu böyledir.Bu yanlış özgüvenle kendini velayet gibi fıtratına aykırı bi sahiplenmeyede götürür.

Erkekler ailenin bakımını yapmakla mükelleftirler yani bu onların ASLİ GÖREVLERİDİR,bunu yaparak kadınlarının başına kakıyorlarsa,buda o erkeğin ŞEERFSİZLİĞİNDENDİR,ALÇAKLIK KOMPLEKSİNDENDİR,ÜSTÜNLÜK TASLAMA GİBİ Bİ İZZETSİZLİĞİNİN DIŞA VURUMUDUR..
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla