Alıntı:
   |  FECR Üyemizden Alıntı
					   34.Sorunun cevabı Hz.İsa olması lazım değil mi?
 36.ayetten 40.ayete kadar okuyunca cevap Hz.İsa çıkıyor. Öyle değil mi?
 Ben 36.ayetin devamı olarak ele alarak cevaplamıştım
 | 
 
  Hocam 34. soruda 40. ayetteki varisçi ifadesi ile kimi kastedildiğini sorulmuş  
36- “Kuşku yok ki Allah sizin de benim de Rabb’imizdir, öyleyse sırf O’na kulluk ediniz. İşte dosdoğru yol budur. “
 
  37- Çeşitli gruplara ayrılan insanlar, aralarında görüş  ayrılığına düştüler. Vaygele kâfirlerin başına! O “büyük gün “de gözleri  neler görecek.
 
 38- Karşımıza gelecekleri gün kulakları ne güzel işitecek ve  gözleri ne iyi görecek. Fakat o zalimler, bugün açık bir sapıklık  içindedirler.  39- Ey Muhammed, onları o hayıflanma ve pişmanlık  günü hakkında uyar. Hani o gün onlar halâ gaflet içinde yüzerken ve  inanmazlıklarım sürdürürlerken haklarındaki hüküm kesinleşiverir.  40- Kuşku yok ki, yeryüzünün ve oradaki tüm varlıkların son mirasçısı biz olacağız, tüm insanlar bize döndürüleceklerdir.
 
 ben burada Herkesin rabbine dödürüleceğinden yeryüzünde geriye tek kalan Baki olan Allah cc olduğu dolayısıyla yegane ve son varis in Rabbimiz olduğu düşüncesini çıkardım 
Hz İsa yı nasıl anladınız onu anlayamadım eğer paylaşırsanız sevinirim 
