Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2014, 09:27   Mesaj No:3

İslaminesil

Medineweb Emekdarı
İslaminesil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:İslaminesil isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 40187
Üyelik T.: 20 Mart 2014
Arkadaşları:0
Memleket:Wan
Konular: 316
Beğenildi:1428
Beğendi:590
Takdirleri:598
Takdir Et:
Standart Cevap: Kadının başını örtmemesi durumunda eşi sorumlu olurmu

Örtü bir emir olarak alınır Yani Allahın bir ayetidir...Caizmidir değilmidir bilmiyorum,ilgilenmiyorumda hayatı bu denli fetvalar peşinde aramayıda abes görüyom,Kuran yol gösterici ise bu vetfalar avada kalırdı...

Konuya gelirsek Müslümana örtünmek farzdır,örtü ayetse takmamak inkardır,bu inkara hiçbir bahane kılıf uydurulamaz takılmıyorsa kurana muhafetliktir ister bilse ister bilmese..

Müslüman evlenmeden önce örtüsüz görmedide evlendkten sonramı örtüsünü dile getirecek ,başı acık biri ile evlenmesi zaten islami ahlaklara aykırı,evlendikten sonra baskı yapmaya hic hakkı yoktur,kendi eder kendi bulur...

Evlendikten sonra örter diye düşünen erkek kardeşim kadın bir açıla dursun kapaman zordur,bu bahaneler ile evliliğin temelini cürümüs tahta üzerine yaparsınki üfff demekle yıkılır gider.

Allah resulünde evlenecek sartların bütün analizleri yaşantıları var oku onları...güzelliğe aldanma aldanırsın,zenginliğe aldanma aldanırsın...Aldanmak istemiyosan dini ile bütünlüğü olanı al,buda su demek örtülü dindarını al....

yok halen güzellik diyorsan sorun tesşkil etmiyorsa bas acık bas kapalı git gavuru al en azında dinene bağlıdır...