Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mayıs 2014, 14:06   Mesaj No:2

BİR-i

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:BİR-i isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 43069
Üyelik T.: 21 Mayıs 2014
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 22
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Letaif Nedir, Letaiflerin Anlamları, İşlevleri, Görevleri Nelerdir? (2)/Muhsin

Merhaba,

Beş yıl kadar önce başımın üstünden büyüyen çemberler şeklinde ışık almaya başladım.Daha önce de birçok metafizik olay yaşadım.Işık almaya başlamamla beraber tüm vücudumda ne olduğunu sonradan anlayacağım bir kaşıntı başladı.Daha sonraları kaşıntıyı yapanları renksiz duman olarak görmeye başladım.Üstümde dolaşıyorlar ve konuyorlar, akli dengemle oynuyorlar... internette letaifleri araştırırken yazılarınıza rastladım ve şeytanların letaifleri kapatmaya çalışmasının benim durumumu en iyi açıklayan şey olduğunu sanıyorum.Sürekli gelen ışığı alıyorum.

Yazılarınızı okuduktan sonra nefesimi tutarak zikir çektim.Gece uyurken küçük bir kız çocuğunun avuçlarının içiyle suratıma defalarca vurması gibi bir saldırı yaşadım.(olay yaşarken bu kadar korkunç değil)

Kalp zikrini 21000 kere çektim 17000 de durmuştum ve ezan okunmaya başlayınca kalp letaifim ve sol ya da sağ baldırım (tam hatırlayamıyorum) kalp atışı gibi atmaya başladı(aynı anda) yanma, hafif bir ağrı ile birlikte.. kalp letaifim ezan sesiyle adeta zikir çekti.Bir mürşidim yok. Dahası Tasavvufla uzun zamandır ilgiliyim fakat dindar bir ailede doğmadım.Bir mürşid nerden bulunur nasıl güvenilir bilemiyorum.Size sorularım var; yazdığınız şeyleri bizzat yaşadınız mı? Letaif zikirlerine başlamalı mıyım ? Rabıtanın çok önemli olduğunu söylemişsiniz bunu sizinle yapabilir miyim?? Ayrıca zaman zaman içki içiyorum. Ara sıra namaz kılıyorum.Yıllardır şeytanlarla savaşıyorum bazen ümitsizliğe de kapılıyorum ama çok şeye şahit oldum.

Kısacası bana yardım edebilir misiniz?
Alıntı ile Cevapla