Konu Başlıkları: Dua...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2008, 18:32   Mesaj No:5

fatihölmez

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:fatihölmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2572
Üyelik T.: 09 Temmuz 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 35
Konular: 7
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cvp: Dua...

Dünyanın en zeki insanı olarak kabul edilen Dağıstanlı Prof. Dr.Naida Camukova, Okan Üniversitesi’nde verdiği konferansta Batılılar’ınsadece akıllarını, Doğulular’ın sadece duygularını, Türkler’inse herikisini birden kullanabildiğini söyledi.

Türkiye’nin Batı’dangeri kalmayan beyin ve Doğu’dan geri kalmayan duygu dengesine sahipolduğunu anlatan Prof. Dr. Naida Camukova, "Bu özellik dengeli olarakTürkler’e verilmiş. Türkler dünyanın dengesini korumak için varlar.Doğu’da beyin, Batı’da kalp pasifize edilmiş. Denge olan Türkiye’deek***lik güven" dedi.

Türkiye’ye ilk gelişinde evine gelmiş gibihissettiğini ve bunun nedenini anlamak için sık sık gelmeye başladığınısöyleyen tarih profesörü, dünyanın en zeki insanı olabilmenin değilinsan olabilmenin önemli olduğunu belirtiyor.

Annesinin kendisigibi doktor, babasının ise kendisi gibi mühendis olmasını istediğinibelirten Camukova, "Ama içimden geleni seçtim. Tarihle çocukluktan buyana bağlantım vardı. Ben de tarih üzerine eğitim aldım" diyor.

HAFIZASINDA 3000 KİTAP VAR

TümIQ testlerinden Picasso ölçüm standartlarına göre 360 üzerinden 357,140-200 seviye arasında değişen Instain ölçüm standartlarına göre 200zeka seviyesinde çıkan Naida Camukova, dünyanın en zeki insanı kabulediliyor. Camukova, 300 sayfalık kitabı iki saatte okuyup, üç bindenfazla kitabı hafızasında taşıyor. İki yaşında okuma yazma öğrenip,dokuz yaşında liseyle beraber tıp fakültesine giren Camukova, tıbbınardından 16 yaşında tarih ve edebiyat fakültelerinden lisans ve yükseklisans diplomaları aldı. Türkçe, Rusça, İngilizce, Fransızca, Almanca,Arapça, Farsça bilen Camukova, Türkçe’nin de Türkiye, Azeri, Tatar,Gagavuz, Kumuk, Nogay, Karaçay ve Kazak lehçelerini konuşabiliyor.
Alıntı ile Cevapla