[QUOTE=nurşen35;340666]
 Alıntı:
   |  azranur Üyemizden Alıntı
					   Bana Ne Yediğini Söyle… 
Seçerek, İnceleyerek Yiyiciler: 
Mıymıntı da denilebilen bu tip arkadaşların tabaklarındaki yemeklerin moleküler yapısına indiklerini gözlemleriz. Yemeğe başladıktan kısa bir süre sonra tabaklarının etrafına dizdikleri domates kabukları, patlıcan sapları, maydanoz ve biber parçalarıyla değişik bir sanatsal çalışma ortaya çıkarırlar. Bu tip arkadaşlar, dostluk kuracağı kişileri de çok ince eleyip sık dokurlar. Öyle herkesle arkadaş olmazlar. Prensipleri vardır ve bunları uygularken kesin tavırlarını koyarlar. Başkalarının kusurlarını deşifre etmekten çekinmezler. (Yemekte hoşlanmadıkları kısımları sergilemeleri gibi.)    
Tabaklarının  etrafında  domates   kabukları  , patlıcan  sapları,  maydonoz  ve  biber  parçalarıyla  sanatsal  bir  çalışma  ''  Şu  ana  kadar  bir  sanat  çalışması  yaptığımın  inan ki!  farkında  değildim     .gif)  
Bu  grup  biraz  beni  anlatıyor. 
Sadece  şu  cümle  bana  çok  uzak  ''  başkalarının  kusurlarını  deşifre  etmekten  çekinmezler.  Yazar  burada  yanılmış uzgn 
''  Bir  mümin  başka  bir  müminin  kusurlarını  örterse  Allah'ü  Teala'da  ahirette  de  onun  kusurlarını   
örter''  
Güzel  bir  anlatımla  örnekler  verilmiş     | 

cümlemizden 

evet yemek yemenin bu kadar çeşitli olduğunuda ben bu yazıyla öğrendim.bende bazen kitap okuyarak,bazen bi şeyler izliyerek, bazen telefondan forumda dolanarak gibi çeşitlerle yemek yediğimin farkına vardım
.gif)