Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12Haziran 2014, 20:12   Mesaj No:20

mehmet akif2

Medineweb Emekdarı
mehmet akif2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:mehmet akif2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13402
Üyelik T.: 25 Şubat 2011
Arkadaşları:11
Cinsiyet:bayan
Yaş:43
Mesaj: 7.401
Konular: 425
Beğenildi:2286
Beğendi:4876
Takdirleri:3684
Takdir Et:
Standart Cevap: Cvp: İslami chat ve sohbetlere lanet olsun

Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı Mesajı göster
bu tür lağımlığın başına islam eklemek,lağım olmaktan çıkarmaz,fuhuşun başına islam eklemek arsızlığın zirvesidir.islamın sert tokadını suratında hissetmesi gerekir.fuhuş, ihanet ve pisliğin islamcası olmaz.pislik pisliktir... !!!!!!!!!!
şeytan ve şeytanlaşmış insanların,fuhuşun masumiyetini ispatlamak,meşrulaştırmak bahanesiyle,kendi emellerine ulaşmak vs için bu tür p..liklere zemin hazırlaması ve bunun adına islamda rezalet, temasını işlemesi amacında olduğu bir gerçektir.buna zemin hazırlayanlar ya ahmaktır,ya alçaktır... !!
medineweb ailesi olarak,bu konuda ki bazı istekleri şiddetle red ettik,değil chata izin vermek, bazı üyeleri özel mesajlarla bayanları rahatsız ettikleri için yasakladık(yasaklı uye listesinde ilgili uyeler yazılmıştır)..medineweb bu konuda tavizsizdir...lağıma alet olmayacağı gibi,lağımlıklara musade etmez,zemin olamaz...! medineweb üyelerimizden ricamız bu tür pislikleri içimizde barındırmıyalaım.eğer rastlarsanız editörlerimize mutlaka bildirin...gereken yapılacaktır..!
içimizdeki beyınsizler yüzünden bizi helak etme Allahım...
Alıntı ile Cevapla