Alıntı:
     Medineweb Üyemizden Alıntı
					     sınav iki sede bir olacağı için bu sene birinci sınıflarda gireblir diye bi söylenti oldu ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.doğru olsa bile siz düz lise mezunusunuz aöf ikinci sınıfı bitirmeden önlisans düzeyinde girerseniz sınavda çok zorlanırsınız..çünkü önlisans düzeyinde hadis tefsir dersleri felan da var yani ikinci sınıf dersleri dhbt 2 ağırlıklı zaten öncelikli sınavımızda dhbt 2..onun için bu sene girmemenizi tavsiye ederim.mezun olduktan sonra sınava girmeniz daha verimli olacaktır..başarılar dilerim   |  

Sayın  Medineweb   başeditörüm,  bugün  il  müftülüğünü  arayarak ,  düz  lise  mezunu  olduğumu , seneye  ilahiyattan  mezun  olabileceğimi  belirttim.  
İki  senede  bir  olan  kpss  sınavına  ben  bu  yıl  girebilir miyim?  diye  sordum. Çünkü  seneye  mezun  olduğumuzda  bir  yıl  kpss  sınavına  girmek  için  beklemek  zorunda  kalacağımızdan da  bahsedince,  bana  elbette  bu  yıl  sınava  girebilirsiniz.  Sonuçta  bir  daha ki  kpss  sınavına  kadar  bu  yılki  kpss  puanınız  geçerli  olup  görev  alabilirsiniz  dediler.  Bütün  düz  lise  arkadaşlara  duyurmak  istedim.
Hem  çok  memnun  oldum,  hemde  çok  telaşa  kapıldım,  çünkü  bu  yıl  giremiyorum  diye  hiç  ders  çalışmadım .  Rabbim  hepimizin  yardımcısı  olsun.