19Haziran 2014, 02:16

|  

Mesaj No:1  |  
       Durumu:     Medine No :  38944   Üyelik T.:
09 Şubat 2014   Arkadaşları:60 Cinsiyet:Bayan   Mesaj :
9.475 Konular:
1144  Beğenildi:4426 Beğendi:3685  Takdirleri:5169  Takdir Et: 
	   Konu Bu  
				Üyemize Aittir!     |       Muhteşem  Mutluluk  Sarayları  Kurabilirsiniz         Muhteşem  Mutluluk  Sarayları  Kurabilirsiniz    Eğer  aday  seçiminde  kısmetsiz  olduğunuzu ,  başlangıçtan  beri  eşinize  ısınmadığınızı  önceleri  iyi  olan  beraberliğinizin  tamamen  bozulduğunu  düşünüyorsanız  şu  önerilerimize  kulak  verin;   
1.  Bulunduğunuz  hale  şükredin.  Ne  kadar  ağır  bir  iletişimsizlik ,  sevgisizlik ,  soğukluk  yaşıyorsanız  yaşayın ,  mutlaka  sizden  daha  kötü  durumda  olanlar  bulunabilir.  İçinde  bulunduğunuz  mutluluğu  yetersiz  görebilirsiniz  ancak  sahip  olduğunuz  güzelliklerin  farkında  mısınız ?   
2.  Eşinizi  mutlaka  sevin.  Eşinizin  ne  kadar  eksik  ve  kusuru  olursa  olsun.   Onu  sevmeniz  için  eşiniz  olması  yeter,  başka  bir  sebebe  gerek  yoktur.   Evliliği  sarsan  aldatma  gibi  problemlerin  dışında  her  problem  çözülebilir ,  her  hata  bağışlanabilir ,  her  eksik  giderilebilir.  Rose  Pastor  Stokes   şöyle  demiş :   
Bazıları  sevdikleri  adamla  evlenmek  için  dua  eder ,  benim  duam  biraz  farklı .  Ben  Allah'a  evleneceğim  adamı  sevmek  için  dua  ediyorum.   
3.  Sevgi  ve  mutluluğun  bedelini  ödeyin.  Yatırım  yapmadan  kazanmak ,  zahmet  çekmeden  rahat  etmek  istiyoruz.  Oysa  hiç  bir  zaman  ''  armut  havada  pişip  ağzımıza  düşmez'' .  Yaşayacağınız  bir  mutluluk  veya  başarının  mutlaka  bedelini  ödeyeceksiniz.  Ailemiz  için  hangi  acıyı  çektik,  hangi  fedakarlığa  katlandık,  hangi  bedeli  ödedik?  Ey  hayal  dünyasında  tozpembe  mutluluklar  düşleyenler ,  ey  hiç  bir  zahmete  katlanmadan  saadet  saraylarında  keyif  çatmayı  isteyenler ,  birazcık  zahmet  çekin  olur mu ?...                     
C.  Tokpınar....       |  
  |   |        |