Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Temmuz 2014, 05:01   Mesaj No:47

muhsin iyi

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:muhsin iyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14028
Üyelik T.: 30 Temmuz 2011
Arkadaşları:5
Cinsiyet:
Mesaj: 143
Konular: 88
Beğenildi:29
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Letaif Nedir, Letaiflerin Anlamları, İşlevleri, Görevleri Nelerdir? (2)/Muhsin

Alıntı:
BİR-i Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Son zamanlarda yaşadıklarımı yazıyorum.Şeytanların söylediklerini yazıyorum.

Şimdiki Allah diye bilinen Tanrı nın aslında Mekke nin ay tanrısı Hubal olduğunu söylediler(Söylediler derken araştırmalara yönelttiler ve sezgiler verdiler, siz belki vesvese de diyebilirsiniz) Hubal ında simgesi İslam daki gibi hilal.Hubaal da diğer tanrılar gibi inançla büyüyormuş.Yunan Mitolojisinde ki tanrılara dikkatimi çektiler.Şu an ki Milliyetçilik İslam Atatürkçülük gibi izm ve inançların herbirinin insanların inançlarıyla beslenen tanrılar olduğunu ve birbirleriyle savaştıklarını gösterdiler.Ayrıca Kuran da dahil olmak üzere tüm tek tanrılı dinlerde ki dualara, surelere dikkatimi çektiler.Hepsi de bir tanrıyı ilahlaştırmak için yazılmış övgü dolu sözlermiş.Tanrılar da vahdet-i vücudun içinde ki varlıklarmış ama onlara samed yani hiçbirşeye ihtiyacı olmayan mutlak güç dediğimizde, Hubaal a yani Allah a yaptığımız gibi mutlak güçmüş inancıyla yaklaşırsak onları beslermişiz.
Ayrıca savaş insanlarla şeytanlar arasında değilmiş, şeytanlarla Hubal arasındaymış, Nur almayı kesip savaştan çekilmemi istediler.
işte başta mürşit olmayınca durum böyle olur. hubal dedikleri şey mekkelilerin putu. yani şeytanlar kardeşimizi çok saf bulup bunu Allah diye kandırmışlar.

dünyada o kadar insan bu şeytanlara kanıyor ki anlatamam. şeytanlar hep sağ taraftan yaklaşırlar. yani kendilerini öyle kolay belli etmezler. ruh, melek diye tanıtırlar.

bir insan ruhlarla konuşabilir mi. evliya olmadan mümkün değil. yani seyr u sülugunu bitirecek, letaifleri açılacak, değişik renklerdeki nurları görecek, şeytanları cinnileri kendi anne babasından daha yakından tanıyacak, üst makamlara geçip nurdan güneş gibi olacak göğsü yarılıp şeytanlar artık kendisine yaklaşamaz olacak ondan sonra uzun rabıtalarla ancak şeyhini görme nimetine erecek. bütün bu hallerde de şeyhinden onay alacak. çünkü araya şeytani haller girebilme söz konusu olabilir.

insanlar şeytanların oyuncağı olmuşlar. ve ben kimseye bir şey anlatamıyorum. çünkü insanlar laf dinlemek istemiyorlar. nefislerine ağır geliyor.

değerli kardeşim haline tövbe et. bu vesveselere kanma. melun şeytanların tek derdi insanları ebedi cehennemlik yapmaktır. onun için önce itikatlarını bozarlar. aslında bu son işleri ama bazı saf kişileri buldu mu zehiri damardan şırınga ederler. yani hemen itikadı ifsat ederler. bir insanın da itikadı bozuk oldu mu Allah göstermesin iman gider. İman olmayınca o insan ebedi kaybedenlerden olur.
Alıntı ile Cevapla