Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Temmuz 2014, 18:24   Mesaj No:8

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Amel Defteri, Hesap Kitabı

Alıntı:
mustafa ast Üyemizden Alıntı Mesajı göster
bilinmez kardeşim,biz tasavvufla uğraşanları sanki bir brahma,bir buda muamelesi yapmayı kes artık,bizler muminiz senin gibi başka bir din uydurmuyoruz,sana bir soru eğer biz ehli dalaletsek o zaman yunus emre,mevlanada mı ehli dalaletti,eğer bunu kabul ediyorsan sana Bi şey demeyeceğim,keskin konuşmalar ,atıp kesmeler ve kuranı kafasına göre ilimsiz yorumlamalar cahillerin işi,bu fakir omrunu dini mubin ilimlerine verdi imam hatip ilahiyat 15 yılda ihtisas okudum ama senin gibi ahkam kesemiyorum,cahil cesatli olur,halkımız din olunca konu birer alleme kesilir fetvaya başlar,bu fakir bir fetva verecek olsa tam bir gün hazırlık yapıyorum,sonra veriyorum,siz fetvada değil insanları tekfir ediyorsunuz bak yaptığınız çok riskli bir şey ,muctehid alimler tekfir edememiş çok kaçınmış sana ne oluyor dostum,sen kuran ve hadislerden 73 bin hüküm çıkaran Ebu Hanife hazretleriinden ustunmusun yoksa ilim yerine kopyala yapıştır alimliği mi var,vah sana vah,burda Muhsin kardeşim bu acizlere yol gösteriyor aydınlatıyor bizi,sana ne oluyor,sen necisin kardeşim dimi adama sorarlar,seni tövbeye davet ediyorum.

Sayın mustafa ast,Ben yukardaki, ilk paylaşımındaki yazımda sizin verdiğiniz kişilerin kendi SÖYLEDİKLERİ,SÖYLEMLERİNDEKİ KÜFÜRLERİ vermişim,siz halen bunların bu sözlerini masum görüyor ve Allah a rağmen savunuyorsanız o sizin bileceğiniz bi iştir.

ister kusura bakın,ister bakmayın bunlar öyle tevil edilecek kadar saklanabilecek bi durum değil, gerçeklerdir...

Siz ebu hanifeden [Allah ondan razı olsun] dan bahsetmişsiniz,ki o güzel insanıda anlamış sayılmasssınız..

Ebu hanifede bu tasavvufçuların yaptığı şirklerden beri bi alimdir ....

Sizin anlayabileceğiniz bi durum değil bu,siz oturun virdinizle uğraşın,nefis terbiyesi deyip göbek büyüten ve boğazını-midesini dahi terbiye edemeyenlerin ve efsanelere bile taş çıkartan gavs kutup sadatlarınızın göbeklerini kaldıra bilirseler,himmetinize çağırın...

mürşit edindiğiniz ve her yardıma çağırınca hemen yetişir dediklerinizi uçurun bakalımda,gazzeye,suriyeye,ıraka,afkanistan,mymara gitsinler..

ama dur siz nefis terbiyesi dediğiniz BÜYÜK CİHAD dı değil mi...pardon....
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla