Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2014, 19:36   Mesaj No:21

Allahın kulu_

Medineweb Emekdarı
Allahın kulu_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Allahın kulu_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 33478
Üyelik T.: 09 Kasım 2013
Arkadaşları:29
Cinsiyet:
Memleket:sıratı mustakım
Yaş:48
Mesaj: 2.632
Konular: 164
Beğenildi:1153
Beğendi:1570
Takdirleri:5244
Takdir Et:
Standart Cevap: Amel Defteri, Hesap Kitabı

Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Sayın mustafa ast,Ben yukardaki, ilk paylaşımındaki yazımda sizin verdiğiniz kişilerin kendi SÖYLEDİKLERİ,SÖYLEMLERİNDEKİ KÜFÜRLERİ vermişim,siz halen bunların bu sözlerini masum görüyor ve Allah a rağmen savunuyorsanız o sizin bileceğiniz bi iştir.

ister kusura bakın,ister bakmayın bunlar öyle tevil edilecek kadar saklanabilecek bi durum değil, gerçeklerdir...

Siz ebu hanifeden [Allah ondan razı olsun] dan bahsetmişsiniz,ki o güzel insanıda anlamış sayılmasssınız..

Ebu hanifede bu tasavvufçuların yaptığı şirklerden beri bi alimdir ....

Sizin anlayabileceğiniz bi durum değil bu,siz oturun virdinizle uğraşın,nefis terbiyesi deyip göbek büyüten ve boğazını-midesini dahi terbiye edemeyenlerin ve efsanelere bile taş çıkartan gavs kutup sadatlarınızın göbeklerini kaldıra bilirseler,himmetinize çağırın...

mürşit edindiğiniz ve her yardıma çağırınca hemen yetişir dediklerinizi uçurun bakalımda,gazzeye,suriyeye,ıraka,afkanistan,mymara gitsinler..

ama dur siz nefis terbiyesi dediğiniz BÜYÜK CİHAD dı değil mi...pardon....
Hocam ben efendi hz bagkiyim bir gun dersimi yaptim dedimki efendi babam bana ahrette nasil sefaat edecek ki merak ile uyudum ruyamda olmus ve kabirdeym 2 kisi geldi bana adimi sordu ben bilemedm bir ses duydum korkma ben yanindayim onlr yanmda duran deftee baktilar efendi hz ismi uazoyor tamm dediler gittilerertrsi gunyine geldilerbana arapca birsey dediler bende sizi anlamiuorum bn turkce konusuyormbana turkce konusun diye bagirdombirbirlerone bakip gulduler bnm degtermde yanlis aldim abdest varmis onu soleyip giytiler bir gun oncekonusamayan ben ertesi sinirli konustum efendi babamisevmem sirkmi gurban olurum ona
__________________

Vakit namazinizi kildiniz mi?
Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle:
Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz.
Alıntı ile Cevapla