Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2014, 22:15   Mesaj No:27

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1173
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart Cevap: Amel Defteri, Hesap Kitabı/Muhsin İyi

Kaş yapayım derken göz çıkarılıyor. Tamamen toptancılık yada tamamen reddcilik İslami değildir. tasavvufun yada herhangi bir gurubun içinde bir çürük yumurta için tüm yumurtaları kırmak sağlıklı kafa değildir. Her mezhepte, gurupta, partide, ailede, toplumda çürük çıkması gayet doğaldır. Bir çürüğü tüm camiaya mal etmek ne insanidir ne ahlakidir nede İslamidir.
Alimlere saygı sevgi islam da var mıdır ?
Evet.
Alimlere saygı neden yadırganıyor anlamış değilim.
keşke alimlere bu kadar pervasız saldıran kafalar, elle tutulur gözle görülür bir hizmetleri olsaydı. Keşke o eleştirdiğimiz alimlerin takvasına yaklaşabilseydik. Keşke eleştirimiz takvaya dayalı olsaydı. Keşke islam adına yaptığımız mücadele İslami olsaydı...Keşke samimi Artniyetsiz bir şekilde sorunlara yaklaşabilseydik. Ve keşke amacımız üzüm yemek olsaydı da bağcıyı dövme psikolojisine girmeseydik.
En büyük kaybımız toptancı/Harici/saplantı kafası. Bunun İslami olduğunu kanıtlayanın alnından öperim.

İsrail'de Gazze katliamı ,Suriye'de ırakta işid, mısırda ihvan, Müslüman kadınlara tecavüz, sömürgecilere yem olan bu ümmetin ağlayacak konusu kalmadı. Bu ümmet gazaliyle yunusa küfür etme mesaisinde...rabbaniye takva, Bediüzzaman'a iktisat, Elbena'ya Cihad dersi veriyoruz.
bir konunun aydınlatılması için çalışıp çırpınan (doğru veya yanlış) kardeşimizi bir kaşık suda boğma hırsı...konuyu baltalamak...

kardeşlerim işimiz iş değil, yolumuz yol değil, gidişimiz gidiş değil...

Medineweb'de onlarca kez ikaz edildi.19.kuralımız şu idi.19. Alimler, Hoca efendiler, Tarikatlar, Cemaatler, İslam Tarihindeki Şahsiyetler ve Toplum tarafından değer verilmiş Saygın ve Kariyer sahibi, Siyasi Parti, Oda, Dernek, Kurum, Kuruluş VE Başkanlarını Küçük düşürücü, aşağılayıcı, Karalayıcı, tekfir edici, Hakaret türünden Paylaşımlara İZİN verilmez.ve bu kurallara uymayan üye kalıcı siteden uzaklaştırılır.

Lütfen Bu mukaddes günlerde, ümmetin bu yaslı mevsiminde, mazlumlar kan ağlarken, ey iman edenler iman ediniz ayetine daveti candan kabullenip silkelenelim. Kimseyi banlamak istemiyorum. Mecbur bırakılsam tereddüt etmem! Saygı sevgi hoşgörü çerçevesinde fikirlerimizi paylaşalım. ama tekfirsiz hakaretsiz !!!

Lütfen!
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla