Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2014, 22:43   Mesaj No:1

H.A.Y.A.T.

Medineweb Üyesi
H.A.Y.A.T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:H.A.Y.A.T. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14300
Üyelik T.: 08 Ekim 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 129
Konular: 6
Beğenildi:4
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Yaşasın HİTLER Kahrolsun P\israil ve türevleri .

Yaşasın HİTLER Kahrolsun P\israil ve türevleri .

Yaşasın HİTLER Kahrolsun P\israil ve türevleri .
Baştan söyleyelim hitler hayranı bir faşist değiliz.Ve hitlerin masum insanlara ettiği eziyetleri vahşetleri tasvip etmiyor ve onaylamıyoruz .
Amma iş bugün ki israil denen sığır sürüsünün toplandığı toprak parçasında ki zalimler olunca ve onların masum insanlara Filistinlilere yaptıklarını gördükçe .
Hitlerin ruhuna fatiha okumamak için kendimizi zor tutuyor ve şu anki israil terör devletinin başına yeni bir hitlerin musallat olmasını canı gönülden arzuluyoruz .
Katilin hakkından katil . Vahşinin hakkından vahşi . Soykırımcının hakkından soykırımcı gelir mantığı . yani dinsizin hakkından imansız gelir meselesi.
Sadece Filistin de ki mazlumlar için mi üzülüp dua ediyoruz . Tabi ki hayır Irak, suriye , çeçenya , doğu türkistan ve adını bilip bilmediğimiz tüm coğrafyalarda ki mazlum kardeşlerimiz için üzülüyor ve dua ediyoruz . Ama sadece dua ediyoruz filli icraat maalesef . Siz deyin mesafeler ben diyeyim ''bana ne ' cilik .. yada göz görmüyor ya .. uzaktan dua edip körelen vicdanlarımızı kandırma gayreti ( samimi olanları tenzih ederim ) . Halen cola içip burger kinge gidip onların sermayesi olan markaları giyip sonra gezip tozup başımızda vakko başörtüsü gidip camide dua edip ağlıyoruz . ( reel çelişki ) ne diyelim Allah kabul etsin riyakarlığımızı en azından riyakarlıkta samimiyiz .
Yada çok safız cahiliz hiç bir şeyden habersiz sadece nefes alıp yemek yiyerek sonra da televizyonlarda bazı şarlatan din tüccarlarının ağzından dinlediğimiz masalları din sanıp ona uygun yaşamaya çalışıyor . Hurafeleri kutsayıp gerçeklere sırt çeviriyoruz . ve Allah bizi uyarmak nanıma bu zalimleri musibet olarak yolluyor bize. yine uyanmıyoruz . demek ki hakkaten safız. Ülkemiz de bile darbeci zihniyet ırkçı şoven zihniyet müslümanlara kürtlere alevilere ve diğer kesimlere zulm etti . Kürtler dağa çıktı binlerce insan hayatını kaybetti Dersim bombalandı . İskilipli Atıf hoca ve diğerleri idam edildi Bediüzzaman'a fani hayatı dar edildi .Yani zulm o kadar içimizde varken o kadar gözümüze batıyorken yine ses etmemiş birileriyiz . Ki nerde sınırlarımız dışanda ki kardeşlerimiz için kılımızı kıpırdatalım . Bizim için gerçek olan .Hürriyet gazetesinin manşetleri Sözcü gazetesinin hakaretleri Cnn'nin canlı yayın palavları .. Esed'in kahramanca kendi halkını katletmesi vs vs...
Merak ediyorum ne zaman kendimize geleceğiz ?
Merak ediyorum nasıl bir olay cereyan edecek ki artık canımıza tak edecek ..
Cidden merak ediyorum ..
şimdi dersiniz ki ee çözüm ne ? ne yapmak lazım ..
inanın onuda bilmiyorum . ben sadece bu hususları hatırlatayım da .
Çözümü de hep beraber bulalım şunun şurasında iki milyara yakın müslümanız .
İlla ki aramızda kafası çalışanlar vardır .
( kendini bu davalara adamış özünde ve sözünde doğru olan kimseler bu eleştirilerin dışındadır . Onlar iyi ki varlar ellerinden öperim )
İbrahim İNECİK
__________________
'Ve KaLP 'Leri Birbirine Isındıran YanLızca ALLAH 'Dır.. '' [ENFÂL - 63]
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi H.A.Y.A.T. 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Yaşasın HİTLER Kahrolsun P\israil ve türevleri . Serbest Kürsü H.A.Y.A.T. 8 1401 13 Temmuz 2014 22:43
Issız Adaya Düşerseniz Anket'ler-Röportaj'lar YaŞuHa 6 2202 12 Ekim 2013 15:40
Değişik bir zikir... Videolar/Slaytlar bilinmez 2 1528 31 Temmuz 2013 22:46
Bunları biliyor muydunuz? Bunları Biliyor muydunuz? Mihrinaz 2 2055 12Haziran 2013 17:29
Hangisi? Anket'ler-Röportaj'lar Esma_Nur 8 2181 17 Mayıs 2013 10:52