|  25 Temmuz 2014, 11:28 | Mesaj No:3 | 
  |  Durumu:    Medine No :  27691  Üyelik T.:
25 Nisan 2013  Arkadaşları:14 Cinsiyet:ANNE Memleket:ARZ Yaş:43 Mesaj :
2.422Konular:
105  Beğenildi:104 Beğendi:4
 Takdirleri:60 Takdir Et: 
	 |   Cevap: Müslüman kanına susamış mezhepçı holıganlar. 
   Alıntı:   |  Mevlüt HÖNÜL Üyemizden Alıntı
					   Muaviye ile başlayan, saltanata dayalı Arapçı ideoloji, bugün var olan yapılanmaların işleyiş biçimini ilk olarak uygulayan siyasî harekettir.
 
 Kendi saltanat anlayışını hâkim kılma adına, valilerine gönderdiği emirnamelerde, İmam Ali’ye hutbelerde lanet okunmasını rutin hale getiren, daha sonra buna karşı duran herkesi katleden anlayış, kendisinden sonra yeryüzü zalimlerinin ağababası konumunda olacak olan Yezit’e zemin hazırlamıştır.
 
 Yezit, babadan devraldığı zalimane anlayış ile terör estirdi. İmam Hüseyin ve yarenlerini hunharca şehit ederek bugünkü sürecin altyapısını hazırladı. Daha sonrasında Medine’ye atadığı valiyi reddeden halkın üzerine on iki bin kişilik bir ordu ile saldırdı. On bine yakın insanı katleden, Kâbe’yi taşa tutan, haram aylarda savaşacak kadar ileri gitti.
 |  
 kaleminize
 yüreğinize sağlık
 
 | 
  |  |   |