Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ağustos 2014, 11:03   Mesaj No:8

makbergülü

Medineweb Emekdarı
makbergülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:makbergülü isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17068
Üyelik T.: 03 Mart 2012
Arkadaşları:26
Cinsiyet:anne
Memleket:arz
Yaş:45
Mesaj: 1.078
Konular: 171
Beğenildi:211
Beğendi:27
Takdirleri:246
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler

İNÖNÜ İLİTAM HAKKINDA GENEL BİLGİLER
*Sınavlar vize online netten, final ve bütünleme sınavı üniversitede yapılmaktadır.Kur'an sınavı vizede online test usulü, finalde mülakat şeklinde olmaktadır.

3. sınıf ezber müfredatı; Nas'tan Buruç suresine kadar,aşırlar;Ali İmran 190,Ali İmran 102-108,Huvallahüllezi,Amanerresulü,Taha, Zümer ,Fetih 27-29

4.sınıf ezber müfredatı;Yasin,Nebe,Fetih,Saf,Hucurat,Mülk,Cuma,R ahman

*Geçme notu 55'tir.Bağıl sistem uygulanmaktadır.Kredili sistem İlahiyat Önlisans okuyanlar bu sistemi iyi bilir kredili sistemden tek farkı burada çan eğrisi bulunmuyor.Bağıl sistemde sınıfın genel ortalaması alınıyor.

*Vizeler %20 final %80 etkilidir.Vizede 100 puan alsanız, finalde 55 geçme notunu almadığınız takdirde o dersten kalırsınız.Genel not ortalamanız (GNO) 1.80 altı olduğunda ve 3 dersten kaldığınızda dönem tekrarı yapar bir üst sınıftan ders alamazsınız.Aynı zamanda GNO 1.80 altı olduğunda mezun olamazsınız.

*Eğitim materyali olarak, canlı video konferanstan dersler işlenir.Sistem oturmadığı için sorunlar yaşanıyor buna zamanla sizde alışırsınız.Öğrenci adresinize dersi anlatan hoca tarafından ders materyali pdf ve sunu olarak yükleniyor.Ayrıca bu dönem kitabımızın basılacağı yönünde Dekan bey'den söz aldım.

*İnönü İlitam bir dönemlik harç ücreti 508 tl'dir.

*Malatya'da ikamet eden İlitam öğrencileri üniversitenin örgün derslerine katılabilirler.Aynı zamanda final sınavından 1 hafta önce tüm öğrencilere üniversitede yüz yüze eğitim verilmektedir.Yüz yüze eğitim zorunlu değildir, katılmak isteyenler katılabilir.

*İnönü'de 4. sınıf ve mezun olanlara formasyon veriliyor.Malatya dışındakiler formasyon için yaşadıkları yere yakın olan üniversiteleri tercih edebilirler.

*İnönü'de yaz okulu bulunmamaktadır.Fakat İnönü üniversitesinde kaldığınız dersleri diğer üniversitelerin Yaz okulunda verebilirsiniz.Bkz;[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ayrıca bkz;İnuzem Sıkça Sorulan Sorularhttp://inuzem.inonu.edu.tr/web/index.php?menuid=7


Malatya - İnönü Üniversitesihttp://inuzem.inonu.edu.tr/
__________________
لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا

"Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez."

|| BAKARA 286. ||


MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! ..

Velhasıl-ı kelâm.
Namaz, duâ, gayret, nâsip. . .
Alıntı ile Cevapla