11 Ağustos 2014, 11:04

|  

Mesaj No:10  |  
       Durumu:     Medine No :  17068   Üyelik T.:
03 Mart 2012   Arkadaşları:26 Cinsiyet:anne  Memleket:arz    Yaş:47    Mesaj :
1.078 Konular:
171  Beğenildi:212 Beğendi:27  Takdirleri:246  Takdir Et: 
	   Konu Bu  
				Üyemize Aittir!     |       Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler        DİCLE İLİTAM HAKKINDA GENEL BİLGİLER 
*Sınavlar vize online netten, final ve bütünleme sınavı üniversitede yapılmaktadır.   
*Kur'an sınavı vizede online test usulü, finalde mülakat şeklinde olmaktadır.   
*Ezberler naziaattan duha nebe mulk yasin fetih hucurat   
*Geçme notu 50 oldugu soylenir ama sorulara gore 52 dir   
*Vizeler %20 final %80 etkilidir.Vizede 100 puan alsanız, finalde 56 geçme notunu almadığınız takdirde o dersten kalırsınız.   
*Eğitim materyali olarak, canlı video konferanstan dersler işlenir.Sistem oturmadığı için sorunlar yaşanıyor buna zamanla sizde alışırsınız. Egitim metaryeli pdf ve kitap dağıtılıyor   
*Dicle İlitam bir dönemlik harç ücreti 764 tl'dir.   
*Aynı zamanda final sınavından 1 hafta önce tüm öğrencilere üniversitede yüz yüze eğitim verilmektedir.Yüz yüze eğitim zorunlu değildir, katılmak isteyenler katılabilir.     
DİCLE ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TANITIM DÖKÜMANI  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]   
Diyarbakır - Dicle Üniversitesi resmi site ;[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]     
				__________________  لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا   
"Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez."   
|| BAKARA 286. ||      MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! ..    Velhasıl-ı kelâm. 
Namaz, duâ, gayret, nâsip. . .      |  
  |   |        |