|  16 Eylül 2014, 19:51 | Mesaj No:10 | 
  | Medineweb Site Yöneticisi  Durumu:    Medine No :  1  Üyelik T.:
14Haziran 2007  Arkadaşları:8 Cinsiyet:Erkek Yaş:51 Mesaj :
3.114Konular:
341  Beğenildi:1531 Beğendi:515
 Takdirleri:12812 Takdir Et: 
	  Konu Bu  
				Üyemize Aittir! |   Cevap: MÜ'MİN SURESİNİ sorularla TANIYALIM 
   21-surede hangi konu işlenmemiştir? 22-surede hangi konu işlemiştir?Ahirette herkes yaptıklarının karşılığını alacaktır.Hakimiyet hukumranlık AllahındırAllah ahirette hesapları çabuk görendir.Bübürlenenlerin uğrak yeri cehennemdir.
 23-Allahın ayetlerini tartışanlar ne ile suçlanıyor?,HamanFiravunGerçeklere kör olanlarHepsi
 24-Geceyı yaratma amacı ne ile izah ediliyor?Küfürleri ileKibirleri ileNasipsizlikleri ileHepsi
 25-“Allah insanlara karşı ……… “Ayeti tamamlayan boşluğa ne gelmeli?DinlenmeEğlenmeÇalışmaHiçbiri
 26-surete yaratılış çeşitleri aşamaları geçmektedir.aşağıdaki aşamaların hangisi geçmemektedir?MerhametlidirLutufkardırRahmandırCebbardır
 27-“peygamberleri onlara …… ile geldi.”boşluğa ne gelmelidir?Topraktan yarattıNutfeden yarattıAlaktan yarattıSudan yarattı
 28-“ey milletim ben sizi …… çağırıyorum siz ise beni …..çağırıyorsunuz.” boşluklara ne gelmelidir?BilgilerleBelgelerleMucizelerleİnzar ile
 29-ateşe atılanlar bi nebze olsun kurtulmak için “Rabbinize yalvarın da azabımızı hafifletsin” yalvardıkları kim?Kurtuluşa-ateşeHidayete-dalaleteCennete-cehennemeHayata-ölüme
 30-insanların yaratılmasından daha büyük şey nedir?Peygamberlerine yalvarırlarBuyuklerine,onları sapıtanlara yalvarırlarZebanilere yalvarırlarCehennemin bekçilerine yalvarırlar
 Dağlar-denizlerGökler-yerlerCinler-meleklerCennet-cehennem

__________________  Büyükler  fikirleri,Ortalar  olayları,Küçükler  kişileri tartışır.
			 | 
  |  |   |