Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Eylül 2014, 02:48   Mesaj No:3

Molla Kasım

Avatar Otomotik
Durumu:Molla Kasım isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 45149
Üyelik T.: 14 Eylül 2014
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 9
Konular: 0
Beğenildi:2
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: TC, Kürdistan, kafatasçılık...

BAK YİTİK EMCECİM!
UZUN SÜREDİR MERAKTAN YAZILARINI GÖRDÜĞÜMDE ACABA NE YAZMIŞ DİYE AÇIYORUM.MUHAKKAK ŞU SATIRLARI EKLEYIP ÇIKIYORSUN.BAK DELİL BAK TARTIŞMA BAK İLMİM BAK SOPAM.EVLAT YA YAZMA YADA NE YUMURTLAYACAKSAN YAZ Kİ GÖRELİM.ÜZÜN SÜREDİR GAAAK HAA GAKKK.YUMURTLA ARTIK.TARTIŞMALARDA HORUZ GİBİ DALIYORSUN AKŞAMA NELER YAZACAĞIM GÖRÜRSÜN DİYORSUN.TARİHE BAKIYORUM 6 AY GEÇMİŞ SENİN AKŞAMIN GELMEMİŞ.KÜÇÜKKEN MAHALLE KABADAYILARINDAN DAYAK YEDİĞİMİZDE :"DUR SENİ BABAMA SÖYLERİM" TEHDİDİ İLE ORDAN SIVIŞIRDIK .)
TARTIŞMALARDA ARTIK :"FAŞİSTLER HAİNLER KAFATASÇILAR...." SLOĞANLARI BAYATLADI.KİMSE BUNLARI YEMİYOR KİMDE KAALEDE ALMIYOR.İŞİT FAŞİST PKK FAŞİST ESED FAŞİST TC FAŞİST HİZBULLAH FAŞİST ABD FAŞİST.......NE KALDI GERİYE AŞKIM? BİRİSİNE FAŞİST DEMEKLE TARTIŞMA GALİBİ OLUNMUYOR.AKİT GAZETESİNE FAŞİST DİYORSUN FARKINDA OLMADAN FAŞİSTLİK YAPIYORSUN.
YEDİM ÖMRÜMÜ YEDİNNN.) SAÇLARIMI AĞARTTIN DULLAR BİLE BENİ ALMIYOR..)
ŞİMDİ DİNLE DAYINI DA DONUK KAFAN AZ ERİSİN.

ben yazarı çok eyi tanırım .oda senin gibi zebanilerin elinden kaçmış hortlak gibi mahalleyı ayağa kaldırmış zebanileri dövdüm kaçtım ben kahramanım diyor. hortlaklar hortlak olduklarını unuttuklarından kimse neden yanaşmıyor dinlemiyor diye akan burnunu çeke çeke siz görürsünüz akşama edebiyatı.......

şimdi sayın hortlak yazara bir kaç molla kasım nasihatini ekleyelim.adın Faruk ama adınla müsemma olmamışsın. Fark kökünden gelen bu isim hakla batılı ayıran farkeden manası ile alakan kalmamış. Sen borunu ortama göre üttürüyorsun. Barış manasına gelen islamı şerefsizce kendi emellerinize alet edip hizbi şeytan işid kontrgerilla faili meçhullerin mimarı siz değilmisiniz? 90 yıldır kürdün karısı kızı namusu şerefsizlere meze olurken İslam aklınıza neden gelmedi? "29 tane namusuma şerefime dokunma isyanı" çıktığında İslam aklınıza neden gelmedi ? sıkıştığınızda kardeşiz Müslümanız biraz palazlandığınızda "kart kurt zart zurt en iyi Kürt ölü Kürt sloğanları....."
Bana bak geri zekalı bu bayat oyunlarınızı ezberledik. Bir kaç kez de inandık. Bedelini namusumuzla şerefimizle cesedimizle ödedik. Artık yağma yok. Bizi İslam ile ehlileştiremezsiniz.bizislam olduğumuzda ashabı kiram olduğumuzda sizin cediniz orta asyada göktürk alfabesi ezberliyordu.
bizi hep dinimizle kandırdınız sırtımızdan hançerlediniz. pkk defol immiş pkk şeyh saidle(kürdistan islam cumhuriyeti davası ) ile geldi destek verdiniz mi? kalan 28 diğer isyanda hangisi biz dinsiziz isyanı idi? hepsi de İslam kökenli değilmi idi? şimdi Kürtler biraz güçlendi bayat numaranız hazır. KARDAŞLAR DİN KARDAŞIYIZ.


islamı sizden öğrenecek halimiz yok.gusul abdesti alın gelin sonra iman edin ardından salih amel uygulayın.adam olun kardeş oluruz.
şeytani şeytan eden günahı isyanı değildir.isyanında ısrar idi.adem de günah işledi ama tevbe etti ısrar etmedi günahından.ADEM OLDU. sizde ADEM OLUN gelin size karşı adam oluruz inşallah.
Alıntı ile Cevapla