Konu Başlıkları: KPSS istişare bölümü
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Eylül 2014, 09:37   Mesaj No:353

EyMeN&TaLhA

Medineweb Emekdarı
Avatar Otomotik
Durumu:EyMeN&TaLhA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21422
Üyelik T.: 08 Kasım 2012
Arkadaşları:36
Cinsiyet:
Mesaj: 3.299
Konular: 784
Beğenildi:131
Beğendi:34
Takdirleri:141
Takdir Et:
Standart Cevap: KPSS istişare bölümü

Alıntı:
omer_tugrul Üyemizden Alıntı Mesajı göster
selamun aleykum arkadaslar. foruma yeni kaltildim ortam guzel gibi. ben de baslamak uzereyim calismaya. simdilik gk gy ten oncelikli yayin soru bankasi tavsiyelerinizi sorayim hemen. egitim bilimlerine de tavsiye alabilirim ona daha sonra basliyacagim ama...

insallah aktif bir forumdur facebooku kapatmayi dusunuyorum. burada yardimlasabiliriz insallah))
Aleykum selam hoşgeldiniz.medineweb ailemize...

genel kültür genel yetenekte kaynak olarak öncelikle tüm geçmiş yıllarda çıkan soruların kitapçık şeklinde ders ders soru bankalarını almanızı tavisye ederim.malumunuz artık ösym kendi havuzunu oluşturdu ve dışarıdan soru satın almıycak.bu yüzden geçmiş yıllarda polislik,jandarma,ales,kpss vb.sınavlarda çıkan soruları gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

benim eşim bu sene sınava girdi.tarihten hakan dede nin canlı dersleriyle hazırlandı.zaten bu hocanın dökümanları ve soru bankası mevcut.

coğrafyada aynı şekilde canlı derslerle hazırlandı.nihan atamanın canlı dersleri gerçekten akılda kalıcı.kadının tarzı biraz farklı ama akılda kalıcı şekilde şifreliyor.bi netten inceleyin derim..

eğitim bilimlerine ben ihtiyaç ve yargıyla hazırlanmıştım.tavsiye ederim.
yediiklim i de tavsiye ederim.eğitim bilimlerinde konular unutuluyor özellikle konu anlatımını geniş alan kaynakları inceleyin derim...

kolaylıklar diliyorum..
Alıntı ile Cevapla