Alıntı:
     nurşen35 Üyemizden Alıntı
					     İlitam  okumakla ilgili  daha  pek çok  bilgiye  sahip  değiliz.  Yalnız şu  yazdıklarınız  insanın  kanını  donduruyor.   İlahiyatı  ve  İlitamı  o  kadar  kötülediniz  ki,  Buradaki  hocaların  ve  talebelerin  neredeyse  Allah'dan  korkmayan ,  kuldan da  utanmayan  imajını  verdiniz.  Bu  anlattıklarınız  gerçekten  doğru mu?  Allah  yolunda , İslami  değerler  için  eğitim  alıp  kendini  yetiştiren  kişilerin ,  Allah'dan  korkmadan  menfaatler  için  karşısındaki  insanları  hiç  gözünü  kırpmadan  harcayabilecek  olduklarını  yazınızda  okumak  beni  bir  hayli  üzdü.   
İlahiyatçıların  Allah'ın  rızasını  kazanmaktan  başka  bir  amaç  taşımaması  gerektiğine  inananlardanım.  Rabbim  hiç  kimseyi  nefsine  uydurmasın.  Böyle  düşüncelere  sahip  olan  insanların  eğittikleri  gençlerden  ne  bekleriz !  Nerede  bizim  İslami  değerlerimiz. Bu  gibi  durumlarda  böyle  paylaşımlarda   bu  bölümleri  okumaktan  ve  biraz da  cahilse  dinden  de  soğutursunuz !  Lütfen  rica  ediyorum  bir  haksızlık  varsa  başka  yollardan  hakkınızı  arayabilirsiniz.  Rabbim  yolunuzu  açık  etsin....   |  

Malesef bu yazılanlar yakınımın başına 2013 yılında geldi ve  o kendi face sayfasında yazdı.İsteği sistemin  aksaklığı yüzünden indiremedikleri pdf yerine kitap verilmesiydi.Önce okula dilekçe verdiler arkadaşlarıyla dekan olumsuz cevap vermiş.İşin arkasında  kitap ticareti olduğunu yakınım  öğrenmiş.Bir hocada ilitamlı öğrenciler kopya çekerek geçiyor bunlardan bir şey olmaz şeklinde kendi face sayfasında onları  aşağılıyormuş.Aynı hoca ilitamlar için kitap bastırıp, satmaya kalkınca yakınım kendi sayfasında bu hocaya tepkiniz olsun almayın kitabını bizim kitabımızı vermiyorlar  diye yazmış arkasından  başına gelmedik kalmadı.Yukarıdakiler yaşanmıştır.Dahası bu olanlardan sonra annesi o hocayı arayınca bu hoca face sayfasından annesinin aramasını komik bir şey gibi dalga geçerek paylaşmış.Keşke o yazıları kopyalayabilseydi davada işe yarayacaktı ama yapamamış  deliller aynı hoca tarafından silinmiş.Yakınım Kanuni yollardan hakkını arayacaktı ki tek istediği kitapken konu başka şeylere gitti.. Üniversite dekanı hocaları hakkında dava açılmaması için yakınıma  arabulucu olmuş.Dönem başında kitabınız basılacak demiş ama sözlerini tutmadılar ve yakınım disiplin cezası aldı.Hoca bu işten ceza almadan yakayı kurtardı.Yakınımın annesi hasta oldu.Bütün bunlar yetmiyormuş gibi hala o okulda sinir krizi geçirerek okuyor.Allah sabırlar versin.İnsanlar hakkında bilip, bilmeden yorum yazmayın.İlahiyatta Allah korkusunun daha çok olması gerekirken malesef öğrencilerine verdikleri eğitimi hocalar  kendilerinde uygulamıyorlar.Malatya'ya gelecekler bu yüzden düşünsün... 
Şimdi  mecliste ve bakanlıkta hakkını arıyor.İlitam sistemlerinin düzelmesi için uğraşıyor.Yapılanlar bir daha başka öğrencilerin başına gelmesin diye bunları yapanları Allah'a havale ediyoruz.Bu zihniyetin değişmesi lazım.Bu siteye çok önce üye idim  yazıyı tesadüfen gördüm şimdi   cevap yazıyorum.