Konu Başlıkları: Altı Çizilesi Sözler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ekim 2014, 22:22   Mesaj No:24

Yitiksevda

Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.078
Konular: 295
Beğenildi:124
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart Cevap: Altı Çizilesi Sözler

Ülkemiz dediğimiz yerde 80 aile milyarlar ile oynar iken. 20 aile de milyonlarla ifade edilen servetle ilk yüz kodaman kesimi oluşturuyor. Bu hal üzere olan bir ülkede Asgari ücretli birinin 1. sıradaki en zengin kodamanın servetine sahip olabilmesi için hiç yiyip içmeden takriben 780 yıl çalışması gerekli.

Bu ülke bizim diyerek bayrak, vatan, sevdası ile tutuşan garibim mazlumlarına ülkenin onların olmadığını, parayı verip düdüğü çaldıranların, çalışan sen kazanan onlar, ölen sen yaşayan onlar, olduğunu öğretebilmek birinci amacımız olmalı.

Ülkemizde paradan önce insanın geldiği, maslahattan önce adaletin işlediği, beceri ve bilgiye değer verildiği, bizden anlayışından önce hak eden atamaların yapıldığı, simit çalan ile banka soyanın ayır edildiği vb nesne olmaktan özne olmaya adım atıldığı gün bizim ülkemiz olur. Bunlar olmadığı müddetçe firavunlaşan, Karunlaşan, belam’laşanların ülkesi olacak ve her daim mazlumlar çoğalacaktır.

Siyasi içerikli, eylem ve söylemlerden ziyade insanımıza insan olduklarını, Kur’anın insanı merkeze aldığını anlatmak ve yaşamak ile mükellefiz. Medya denen kanalizasyon araçlarının söylemleri üzerinden hareket edenler akıllarını işletemeyenlerdir.

YitikSevda
__________________
Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .

-İmam Ali- (a.s)
Alıntı ile Cevapla