Konu Başlıkları: Protesto Ediyorum/
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ekim 2014, 20:21   Mesaj No:438

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1173
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart Cevap: Protesto Ediyoruz.

Ah Hergele Ah!
tezatlar zıkzaklar çelişkiler...zülm gördüğünde zalime isyani anlarımda,zalimin zülmünden vazgeçmesi halinde neden vazgeçtin isyanını anlayan beri gelsin.zalimin türkü kürdü olmaz.zalim zalimdr zalimin ırkı yoktur.zülmeden kim olursa olsun ona karşı duracak bir imanlı müslüman(lar) vardır olmalıdır.ve müslümanlar dinlerinde samimi iseler, inanıyorum ama ama ama ile başlayan cümleler kurmazlar.o "ama ama" ile başlayan cümleler kendi inancına gol atmaktır kurşun sıkmaktır.iman inandım demekle iman olmuyor.imanını tatbikata dökmekle olur.başka bir deyımle inancını yaşadığın kadar imanlısın.
türkiyenin resmi bir siyasi görüşü ama sakat bir görüşü var ki kitlelerede ezberletmişler."araplar bizi arkamızdan vurdu".tamam tüm araplar düşmanımızdır.bu mu dur yani ? türkler bize zülmetti tamam bütün türkler düşmanımdır demek saçmalık vicdansızlık akliselimden uzak bir holiganlık değilmidir? bu tabiri caizse bir şehirde bir zani yada zaniye görseniz tüm erkekler zani,tüm kadınlar zaniye demek olayına benzemezmi?
kürtlerin içinde beziüüzaman olduğu gibi nemrutlarda vardır.bu durumda senin tezin gereği kürtler nemrutmu bediüzamanmı ?
bu saçma sapan çürük tezlerinle gülünç olma.bu tezlerini inancın olan kurana sun.kuran seni falakaya yatırır pencereden atar.
zaman holiganlık zamanı değil.kırk düşman seni inancını geçmişini geleceğini yok etmek için başına üşüşmüşken sendemi brütüs?
hz Musa as'ın dilinden bir ayet konumuzu özetler.
Allahım içimizdeki beyınsizler yüzünden bizi helak etme!
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla