Konu Başlıkları: Bidat ehli hocalara dikkat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Kasım 2014, 21:58   Mesaj No:12

FaniKul

Avatar Otomotik
Durumu:FaniKul isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 46462
Üyelik T.: 26 Kasım 2014
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 1
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Bidat ehli hocalara dikkat

Cübbeli ve benzeri kişilerin cürümlerini tek-tek yazmak anlatmak ancak nefreti arttırır.

Çok değil bir yıl öncesine kadar dini bütün mezhepli, hadisli, âlimli bir inanca sahip iken internet ortamında cübbelinin videoları, müslümanım diyenlerin birbirleri ile dalaşmalarını. Dinden beslenen silahlı örgütlerin yaptıkları a veya b cemaatlerinin kepazelikleri, dünya malını rab edinmeleri iktidar hırsı makam köpekliği yapmaları vicdan sahibi bir insan olarak katı bir Düşünceye sahip olmama. Müslüman adı duyduğumda tiksintiye, sahtekârlığa, adaletsizliğe, kayırmaya, kula kulluğu hatırlamaya sebep oldu.

Bu sebepliği edenlerin başında namussuz dansöz misali şeytanın evliyası cübbeli ve onun müritleri gelmektedir. Videolarının hemen-hemen hepsinde yalan iftira Allah’ı Muhammed Muhammed’i Allah yapma. Ölüm meleğini geri gönderme, cinsi sapıklığını eşler ile birlikte olmada şeyh denen şeytanın evliyalarını düşünerek domuzluk yapmayı, müritlerinin olmayan beyinleri ile itaati. Tenasül uzvuna ayet okutma, tuvalet taşının Allah’a münacatı, peygamber ile konuşma, hızıra ilmi öğretenin Muhammed olduğu.

Forumdaki herkesin affına sığınarak cübbelinin ayetleri kullanma şekilleri şifa ayetleri kitabından bir bab:

Cübbeli, her Bir Uzuv için Şifa Ayetleri’ kitabında, hiç yüzü kızarmadan şunları söylüyor:

Erkeğin tenasül uzvu için okunacaklar:

1. Tertip: Bakara suresinin 260. ayeti kerimesinin bir kısmı suya okunur. Sudan biraz alınıp tenasül uzvuna serpilir. Ve suyun kalanı içilir.

2.Tertip: Tenasül uzvunun zayıflığının giderilmesi için el-Adiyat suresi okunup uzva üflenir.’

Tenasül uzvunun zayıflığının izalesi ne demek bunu size soruyorum?
Tenasül uzvu için okunacak ayet: Yani bu iktidarı yerinde olsun diye dört teklif vardır. Bakara Suresinin 260. Ayeti kerimesini bir miktar suya okunur, sudan biraz alınarak (Affedersiniz) tenasül uzvuna serpilir ve suyun kalanı içilir.

Bahsi geçen Bakara 260. Ayetin meali:

“Bir vakitte İbrahim, “Ey Rabbim bana ölüleri nasıl dirilttiğini göster” demişti. (Allah) “İnanmadın mı?” buyurdu. (İbrahim) “İnandım ancak kalbim iyice yatışsın diye” dedi. “Öyle ise kuşlardan dördünü tut da onları kendine çevir, iyice tanıdıktan sonra her dağ başına onlardan bir parça dağıt. Sonra da onları çağır, sana koşa-koşa gelsinler” buyurdu. Bil ki Allah, gerçekten her şeye gücü yetendir. Yaptığını sağlam yapar ve yaptığında bir hikmet bulunandır.

Kuranı iktidarsız/cinsel hasletler kaynağı göstermek, kendi cinsi sapıklıklarını Allah’ın kelamı ile duyurmak namussuzluk hınzırlık değilde nedir?


Şeyhul şeytanların röntgenin mubah olduğunu, peygamberin idrarını ve kanını sahabelere içirme, metris cezaevinde iken Allah’ın cübbeliyi bana bırakın onun işi ile bizzat ben ilgilenecem dediği iftirası, ne kadar çok salâvat o kadar çok huri cenneti kendi anlayışına göre görme, Allah cübbelinin şeyhul şeytanına muska tarifi, gawsların havada uçağı tuttuğu, bize kaynak sormayın ne desek inanmak zorundasınız, müritlerini eli ile cennete sokmadıkça hurilere el sürmeme yalanı, bütün canlıların hayat kaynağının Muhammed olduğu daha yüzlerce yalanını yazmakla bitiremeyiz.
Bugün İslam aleminin Müslümaların en büyük sorunu dini kaynağından öğrenmemek. Cübbeli ve benzeri şeytanın evliyaların uçuk kaçık sözleri, uydurma rivayetleri, şeytani desiselerini din olarak görmek ve itaat etmektir. Kendi zina fiiline bile videosuna bile sahabelerin zina ettiğini günah işlemeyi hafif görmeyi yansıtan şahıs şeytanın ta kendisidir.

Sitenize bir defa yazı yazacağım bir dahada bu namussuz şeytanın evliyasının videosu bulunan yere adım atılmaz. Hiçmi içinizde hakkı hakk olarak anlatabilecek biri yok Kur’an’ın o kadar ayetine rağmen bu ve bunun gibi müşriklere söyleyecek sözünüz yok yazıklar olsun bu kadar kepazeliğe sessiz kalan vicdanlara yazıklar olsun.

Birilerinin hatırımı önemli Allah’ınmı?

Allah adına konuşmayacak iseniz bari susun . Allah bu ve bunun gibi şeytanın evliyası olanların belasını hem bu dünyada hem ahirette verecektir. Bu dünyada şaklabanlık soytarılık ile din anlattıklarını iddiadan öteye geçmedikleri kendilerini düşürdükleri durum ile açıkça ortadadır.

Allah’a ve peygamberlere bu denli iftirayı tarihte hiçbir müşrik yapmamıştır. Ama müşrikliğini kabul etmeyen bu soytarı ve taifesi yapmaktadır. İyi biliyorum şimdi cübbeli severler bana ateş püskürecek laf söyleyecek hakaret edecek hiçte umrumda değil uslubum yanlış olsada bu tür hınzırları ifşa etmekten geri durmayacam. Kişi sevdiği ile beraberdir cübbeli sevenler tapanlar ile peygamberleri vahiyleri sevenler yaşayanları ayırd edecek olan hesap mizan gününe havale ediyorum sapkın zihniyetleri.
Alıntı ile Cevapla