|   Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü 
   Alıntı:   |  nurşen35 Üyemizden Alıntı
					   İlitam  okumakla ilgili  daha  pek çok  bilgiye  sahip  değiliz.  Yalnız şu  yazdıklarınız  insanın  kanını  donduruyor.   İlahiyatı  ve  İlitamı  o  kadar  kötülediniz  ki,  Buradaki  hocaların  ve  talebelerin  neredeyse  Allah'dan  korkmayan ,  kuldan da  utanmayan  imajını  verdiniz.  Bu  anlattıklarınız  gerçekten  doğru mu?  Allah  yolunda , İslami  değerler  için  eğitim  alıp  kendini  yetiştiren  kişilerin ,  Allah'dan  korkmadan  menfaatler  için  karşısındaki  insanları  hiç  gözünü  kırpmadan  harcayabilecek  olduklarını  yazınızda  okumak  beni  bir  hayli  üzdü.  İlahiyatçıların  Allah'ın  rızasını  kazanmaktan  başka  bir  amaç  taşımaması  gerektiğine  inananlardanım.  Rabbim  hiç  kimseyi  nefsine  uydurmasın.  Böyle  düşüncelere  sahip  olan  insanların  eğittikleri  gençlerden  ne  bekleriz !  Nerede  bizim  İslami  değerlerimiz. Bu  gibi  durumlarda  böyle  paylaşımlarda   bu  bölümleri  okumaktan  ve  biraz da  cahilse  dinden  de  soğutursunuz !  Lütfen  rica  ediyorum  bir  haksızlık  varsa  başka  yollardan  hakkınızı  arayabilirsiniz.  Rabbim  yolunuzu  açık  etsin....
 |  hic bir haksızlık yok nursen kardesim.kurallar aynı her ilitam da boyle.hocaların derdi ilitam okumamız yane ilitama karsı bu tavır.paralı okulmus.bunu bizim yuzumuze soyluyolar.okuyan kim varsa amac onunu kesmek.hak yok hukuk yok.ne acı ki ilahiyatta olması..artık hoca yok din yok.alllah bizleri korusun.ama muhakkak ki bi mahkemeyi kubra var sabır.ınnellahe meassabiriynnn

__________________HAKKA İNAN,SA'YE SARIL ,HİKMETE RAM OL!
 |