Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Aralık 2014, 10:12   Mesaj No:8

EyMeN&TaLhA

Medineweb Emekdarı
Avatar Otomotik
Durumu:EyMeN&TaLhA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21422
Üyelik T.: 08 Kasım 2012
Arkadaşları:36
Cinsiyet:
Mesaj: 3.299
Konular: 784
Beğenildi:131
Beğendi:34
Takdirleri:141
Takdir Et:
Standart Cevap: Çarşaf ve Pardesü Arasında ki Tesettür Farkı..

Alıntı:
hakaşığı Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Uzerinde cok dusundugum bi konu.tesettur kesinlikle carsaf lamı cimi yok.cunku carsaf gosteriş degil sus degil.israf degil...allah rızası kimse sıcaklarda carsaf giymek.istemez.carsaf asktır.simdi bi kac kişi cıkar yok tesettur bolluktur.ben dikkaat ediyorum.peki kafanda ki esarbın fiyatı ne kadar.israf degil mi ya giydigin pardesu renkler dikkat cekici degil mi.altatn gozuken pantolana ne demeli kime neyi ima ediyosun sen...ya da neyi yaşıyoruz islamı olmadıgı kesin.
Yok oyle degil mi ?peki kapanmak icin harcadıgın paraya bak.muslumanlık elinde ne varsa allah yolunda harcamak degil mi.ya dikkat cekmek.o zaman ayet ne diyor ayagını yere vurarak ses cıkarmasınlar neden yer mi sarsılacak hayır dikkat cekmemelisin.
Gelelim tesettur sadece bedeni gizlemek ortmek degil.insan beden ve ruhtan ibarettir.asıl yasayacak olan ruh.ruhunu da kapamalısın
simdi ki gençlik gorduk sami yusuf konserinde ki kapalı bayanları ya da sinema salonlarındakileri ya da delicesine alıs veris yapanları...makyaja parfumlere kıyafetlere..baksan insan sanırsın konussan içi boş.
Hayatın devrelerinden biridir evlilik.kızlarımıza bakalım evlilk için olgunlaşmamislar da feminist dusuncelerle iyice donatılmışlar.ondan sonra mutsuzluk.adam harcıyo dugun için paraları sonra harc borç.hafızı da boyle ilahiyatlısı da ...hocası da..
Herkes unutmus olumun oldugu gez toz eglen yasa hayatı...
Musluman zindan degilmiydi bu dunya !
Tesettur diyince aklıma hz.fatma gelir hiç bi erkegin gormedigi ...evlendiğinde azıcık esyası olan hani...aliye kole olan hani...
Kuranların desen içlerini bosalttık.kendimize gore yasadık ayetleri.seytan aldatıyor hepimizi..
Nefislerimizi dunya susleri ile besliyoruz hala...sen ben o..
Artık musluman olma zamanı gelmedi mi ki ya da muslumanca yasamak muslumanca konusmak...
Evet tesetturu duzeltmek bunlardan biri.rabbim hepimize hidayet versin.bu konuyu da hatırlatan arkadastan allah razı olsun.
Alıntı ile Cevapla