Konu Başlıkları: Kim bu Allah dostları?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Aralık 2014, 21:14   Mesaj No:25

ali70

Medineweb Sadık Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:ali70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 36490
Üyelik T.: 14 Aralık 2013
Arkadaşları:17
Cinsiyet:
Memleket:karaman
Mesaj: 812
Konular: 38
Beğenildi:236
Beğendi:586
Takdirleri:449
Takdir Et:
Standart Cevap: Kim bu Allah dostları?

MEDİNEWEB KURALLARI

18. BU forumun Forum’un amacı; Müslümanlar arasındaki “ortak noktalar” konuşmak, paylaşmaktır. Buna muhalif olan konu ve mesajların (farklı meslek ve meşrepler, cemaat ayrılıkları, kanaat önderleri hakkındaki kişisel veya umumi yorumlar vs.) forum geneline eklenmesi kesinlikle yasaktır. Bu maddede yazılanlara riayet etmeyip, uyarılara aldırış etmeyenlerin üyelikleri askıya alınacaktır.

19. Alimler, Hoca efendiler, Tarikatlar, Cemaatler, İslam Tarihindeki Şahsiyetler ve Toplum tarafından değer verilmiş Saygın ve Kariyer sahibi, Siyasi Parti, Oda, Dernek, Kurum, Kuruluş VE Başkanlarını Küçük düşürücü, aşağılayıcı, Karalayıcı, tekfir edici,Hakaret türünden Paylaşımlara İZİN verilmez.ve bu kurallara uymayan üye kalıcı siteden uzaklaştırılır.


Forumda üyelerimiz yukarıdaki bütün kurallara uymayı kabul eder.

Sitemiz Kardeşliğin sevginin ve mutluluğun paylaşıldığı İslami paylaşım sitesi olup ismine yakışır bir şekilde kurallara uyulmasını üyelerimizden rica ederiz. ,



MEDİNEWEB YÖNETİMİ

----------------------------------



Bazı kuralları hatırlatmak istedim. Söylediklerinizden doğacak sorunlardan dolayı(Mahkemeler gibi) Medineweb yönetimi sorumlu değildir.

Paylaşımlarınızda göstereceğiniz itinalar için teşekkür ederiz.
__________________
Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz.
Alıntı ile Cevapla