Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Aralık 2014, 17:40   Mesaj No:7

ali70

Medineweb Sadık Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:ali70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 36490
Üyelik T.: 14 Aralık 2013
Arkadaşları:17
Cinsiyet:
Memleket:karaman
Mesaj: 812
Konular: 38
Beğenildi:236
Beğendi:586
Takdirleri:449
Takdir Et:
Standart Cevap: işte beyni güçlendiren 7 emir!!!

Transandantal Meditasyon, Yoga ve benzeri kuruluşlar, Budizm dininin yayılışı için çalışan kuruluşlardır. Onların fikirleriyle ister ilgilenin ister ilgilenmeyin fark etmez. Kurtuluş yolunu bulmuşuz, Ameller niyetlere göredir, hooop kurtuldum. Olmaz işte, böyle kurtulamazsın. Ameller niyetlere göredir deyip bir buda heykelinin önünde eğilemezsiniz.


Yoga yapanların rabıtaları Tibet’e doğrudur. Bütün enerjileri, Tibet’e doğru akar. Çünkü onların dini merkezi orasıdır. Siz isterseniz beni ilgilendirmez deyin, hiç fark etmez. Tibet ile bir bağ kurulur.

Müslümanların rabıta merkezi ise Mekke/Kabe’dir. Namaz sırasında Kabe ile kurulan rabıta, tüm enerjinin Kabe'ye akmasını sağlar. Kabe Müslümanlar için büyük bir enerji merkezidir. Kabe’ye meylimiz ölçüsünde oradaki enerji bizi de saracağından, insan kendini daha huzurlu ve sakin hissedecektir. Müslüman Yoga ile değil, namaz ile huzur bulur. Huzur isteyen, meditasyona değil, namaza yönelsin...

Budizme dair fikirler beni ilgilendirmez demek, atom bombasının yakıcı etkisi beni ilgilendirmez deyip, bombanın altında durmaya benzer.
__________________
Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz.
Alıntı ile Cevapla