Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2015, 13:09   Mesaj No:26

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1173
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart Cevap: hz.mahmut ustaosmanoğlu efendiyi ziyaret

Alıntı:
muallime Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Cübbeli Ahmet Hocayı neredeyse 10 yıldır takip ediyordum, (ünlü olmadan önce de ),hakkındaki eleştirileri de görüyorum..Eleştirilerin bir kısmında haklılık payı da var. Yıllarca belli bir kesime hitap ettikten sonra ,birden hitap ettiği kesim değişince orta bir yol tutturamadığını düşünüyorum. (Yersiz taziyesi de ondan ... )

Cübbeli Türkiyenin sayılı alimlerdendir.Her ne kadar konuşmalarında büyük çamlar devirse de böyledir.Hatta Ehli Sünnet Hocalarının ,''onun çevirdiği çamların cevabını vermeye çalışmaktan kendi işimize bakamaz olduk'' dediklerini de biliyorum.

Hataları çok ama ,Muhsin Hocam ,İŞİD kadar tehlikeli sözünüze şaştım kaldım. İnternette araştırmaya gelince ,her hoca için reddiyeler hatta aşağılamalar var.Nurettin Yıldıza neler yapıldı biliyorsunuz.

Herkes istediği Hoca için iyi ve kötü şeyler bulabilir ve bunlara inanabilir.Bu sitenin çok muteber gördüğü hocaların da hakkında videolar var.

(Dinde parçalandılar. Her grup, kendi yollarını doğru sanıp sevinmektedir.) [Müminun 53]

Bu birinci mesele ....

İkinci mesele de ;aslında bu konu yönetim odasında konuşulsa daha iyi olacaktı.Daha önce de başka editörler için aynısı olmuştu.Sorumluluk veriyorsunuz ,yetki vermiyorsunuz. Eğitimde en kötü şeydir bu ,...Medineweb'e de aynısı olmuştu.Hem ali kardeşin hem medineweb'in aldıkları kararlar doğru değildi tamam ama yönetim odasında konuşun kendileri kaldırsınlar .Ya size sorsunlar ,ya da onların karar ve uygulamalarını kaldırmayın.

Ali Kardeş şimdi bir şiirle karşılık verirse olmaz yani
Bedia Hocam,
  • şahsım ve Medineweb olarak şu prensibi hep uyguladık."İslami ahlak kurallarına aykırı olmamak kaydıyla her düşünceye açık, her yoruma müsaade edilir". Bir ateist veya ataist gelip burada düşüncesini hür sansürsüz bir şekilde dile getirebilir. Tek şartımız "Ahlak edep saygı". Kimseye neden böyle düşünüyorsun neden böyle yazdın suçlamasında bulunmayız. karşı düşüncelerimizi ahlak çerçevesinde cevap veririz.eleştirmek ile hakaret etmek farklı şeyler olduğunu hep dile getirdik. Yazılarını yada uyeliklerini sildiğimiz mevzularda, neden böyle düşündün suçlaması değil neden hakaret ettin suçlaması idi. Bu konuda taviz vermedik vermeyiz.
  • çok yakın arkadaşlarımın onlarca eleştirisine muhatap oldum.bu site kürt sitesidir yöneticisi kürttür o halde burası bizim dayatmalarına boyun eğmedim. Reelde görüştüğüm bu kardeşlerimi banlamaktan çekinmedim. Ümmet arasına tefrika ırkçılık holiganlık ve fitnelere izin vermemeye çalıştık.biz kürt gurubuyuz diye kendilerini tanımlayan o kardeşlerim hepsi bu siteyi terk etti. bu gurubun sözcülüğünü yapan BİR KARDEŞİMİZ AYNI ZAMANDA SİTE ADMİNİ İDİ. Görevden almaktan çekinmedim. Adil olmaya çalıştık hata yapmışsak Allah affetsin isabet etmişsek Elhamdülillah.
  • Ben Müslümanım Müslümanların temsil ediyorum diyen cemaat ve gurupların hatası ferdi değil geneli yaralar, İslami yaralar. işidin yapmış olduğu fiiller de bu anlamda ıslama zarar vermiştir. Öyle bir duruma geldi ki çarşaf giyen kardeşim sakal bırakan kardeşim işid olmakla suçlanır hale geldi. İşte bu tahribatı dile getirmeye çalıştım. Ahmet hocanın paparazzi Televole programlarına malzeme vermesini de bu anlamda eleştirdim. işidin tahribatı ile örnek vermeye çalıştım. Yine geçmişte çalışmalarına takdirle baktığım Adnan Oktar...görsel belgesel çalışmalarını çok beğenir izletirdim öğrencilerime. çokda faydası olurdu.o kadar güzel hizmet idi ki insanları imana getirmek zorunda bırakırdı. Bu adam şimdi etrafına almış hafif meşrep bir sürü kadını... tv sini kadınlar matinesine çevirmiştir. Yıkıldığımız üzüldüğümüz budur hocam. Yine geçmişte sitemizde köşe yazarlığı yapan ihsan eli açık gezi parkının lideri...bunun köşe yazarlığını aldığım dönemde acımasızca eleştirilmiştim.bu mudur İslam hocam? bu şaklabanların islama verdiği zararı inkar edebiliriyiz? yine bunlardan birisi fethullah hoca....hangisini sayayım.
  • site olarak üyesi ile yönetimi ile hepimiz kardeşiz. resmi sıfatı yoktur. tüm editörlerimiz hem sorumlu hem yetkilidir. Hepimizi bağlayan üye olurken kabul ettiğimiz Medineweb kurallarıdır. o kurallar çerçevesinde herkes yetkisini sonuna kadar kullanır, Kullanıyorlar.Ali hocamızı bu anlamda kardeşane eleştirdim. Bu eleştirimi olgunlukla karşılayacağından emin idim ki yanılmadım. Allah razı olsun.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla