Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2015, 00:30   Mesaj No:2

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4415
Beğendi:3686
Takdirleri:14253
Takdir Et:
Standart Cevap: 3 Dönem yüksek onur belgesi almış bir öğrencisinden tavsiyeler

Alıntı:
habilkaragoz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar.
Açık Öğretim ilahiyat bölümü okuması gerçekten çok güzel bir bölüm. Benim için Arapça hariç zor ders yok. Her dersin kitabını okurken öğrendiklerimden ayrı ayrı zevk aldım. Sadece dini değil; tarihi, kültürel ve de sosyal alanda çok değişik bilgiler edindim. Kesinlikle hayata bakışım değişti.
Günün 12 saatinden fazlası işyerinde geçmesine rağmen bir şekilde okumaya vakit ayırdım. İşe gidip gelirken ki bir buçuk saatimi okuyarak değerlendirdim. Otobüste kimse rahatsız etmediği için çok faydalı oldu.
Kendime ders yükünü göz önüne alarak okuma planı yaptım ve her dönemin kitaplarını bir sefer okudum. Ama severek, zevk alarak, anlayarak okudum.
Okumaları bitirince sınava bir buçuk hafta kala kitapları alırken aynı anda satın aldığım çıkmış sorular kitaplarını çözmeye başladım. Soruları çözerken, çözemedigim soruların cevaplarını bir deftere not aldım. Bu şekilde her ders için iki-üç sayfa not oluştu.
Sınav günü veya bir gün öncesinde derslerin notlarını okudum ve soruları şöyle gözden geçirdim. Sonuç:her dönem yüksek onur belgesi.
Saygılarımla.


Ders çalışma düzeniniz takdire şayan

Tebrik eder , başarılarınızın devamını dileriz...
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla