Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2015, 07:48   Mesaj No:3

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11856
Beğendi:8990
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Standart Cevap: 3 Dönem yüksek onur belgesi almış bir öğrencisinden tavsiyeler

Alıntı:
habilkaragoz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar.
Açık Öğretim ilahiyat bölümü okuması gerçekten çok güzel bir bölüm. Benim için Arapça hariç zor ders yok. Her dersin kitabını okurken öğrendiklerimden ayrı ayrı zevk aldım. Sadece dini değil; tarihi, kültürel ve de sosyal alanda çok değişik bilgiler edindim. Kesinlikle hayata bakışım değişti.
Günün 12 saatinden fazlası işyerinde geçmesine rağmen bir şekilde okumaya vakit ayırdım. İşe gidip gelirken ki bir buçuk saatimi okuyarak değerlendirdim. Otobüste kimse rahatsız etmediği için çok faydalı oldu.
Kendime ders yükünü göz önüne alarak okuma planı yaptım ve her dönemin kitaplarını bir sefer okudum. Ama severek, zevk alarak, anlayarak okudum.
Okumaları bitirince sınava bir buçuk hafta kala kitapları alırken aynı anda satın aldığım çıkmış sorular kitaplarını çözmeye başladım. Soruları çözerken, çözemedigim soruların cevaplarını bir deftere not aldım. Bu şekilde her ders için iki-üç sayfa not oluştu.
Sınav günü veya bir gün öncesinde derslerin notlarını okudum ve soruları şöyle gözden geçirdim. Sonuç:her dönem yüksek onur belgesi.
Saygılarımla.
planlı ve programlı çalışma herdaim başarıyı getiriyorönlisasanstada bu böyle ilitamdada hayatın her safhasında böyle..püf noktası galiba severek yapıyor olmaktan geçiyor..yoksa dönem uzasın,sonrada verilir,napayım çalışamadım işte gibi mazeretlerin arkasına sığınıyoruz...
tebrik ediyorum habilkaragöz..başarınızı gayretiniz hayatın her alanında daim olsun inşallah..bizlerde çok severek bu dersleri verdik...ilitamla bütün derslerhafızamıza oturdu..program şart..hepimize rabbim bilinç nasipetsin...eğitimde,hayatın her alanında..öğrendiklerimizle amel etmeyi nasipetsin..
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla