Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2015, 11:08   Mesaj No:15

Yitiksevda

Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.078
Konular: 295
Beğenildi:124
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart Cevap: Yeşil Saray’dan Ak Saray’a…

Musab kardeşim chp zihniyeti mhp akp hdp hiçbirini benimsemem Ülkemizdeki hırsızlık düzeni üzere olan siyasetten Allah'a sığınırım. Bizler eleştiri ve övgülerimizde İslam bilinci ile hareket etmek mecburiyetindeyiz 12 sene içerisinde elbette insanlara faydalı hizmetler olmuştur lakin bu olumlu hizmetler Mücahid müslümanların mütahitleşmesine Demokrasi denen şeytani rejime entegre olmasına sebep oldu. Yıllarca meydanlarda Allah Allah nidaları ile zulme zalime karşı duranlar bugün Allah yerine Para Para demekte Parayı elde etmek adına helal haram israf sınırlarını kendi menfaatleri adına kullanabilmektedirler. Hatırlarsınız kendi adam kayırmalarına Ayet ile dayanak bulan Mehmet Metineri ayeti kesip yahudi mantığı ile Akrabaya yardım etme ayetini.

Değerli kardeşlerim emin olun Akp hükümetinin yıllarca süren birçok zulme son verdiğine kaniyim ve asla görmemezlikten gelmedim. Lakin zulüm ve zalim ile mücadele edenler bugün zulüm ve zalim ile özdeşleştiler. Firavuni karaktere hapsoldular. Her zaman GERİ DÖNÜN ABİLER biz o abiler sayesinde direnişi öğrendik ama bugün o abilerin bu hale gelmesi vicdanen eleştiri hakkı doğurdu.

Suriye ırak ve benzeri ülkelerde akan kanda Ülke yöneticilerimizin katkısı çok fazla olumştur. Akan kanın durmasına katkı sağlaması gereken yöneticlerimiz emperyal güçlerin istek ve arzularına esir olan yanlış okumalar ile bugün Ortadoğuda Müslüman kanının akmasında büyük pay sahibidirler.

Osmanlı demişsiniz şu an yeryüzünde bulunan isimleri İslam devleti olan birçok ülkeden daha olumlu bir yönetime sahip olması doğru olduğu anlamına gelmez. İktidar hırsı ile baştan itibaren amca katli ile başlayan hırs kardeş katli ve daha birçok haksız anlayış içinde barındırmıştır.

Musab kardeşim sizinle her konuda istişareye hazırım ama birine ithamda bulunacaksanız öncelikle tanıyın sonra ithamda bulunun selametle kalın dua ile.
__________________
Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .

-İmam Ali- (a.s)
Alıntı ile Cevapla