Konu Başlıkları: Benim Allah Diyebilen Dilim var
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Eylül 2008, 14:25   Mesaj No:2

seydanur

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:seydanur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 4172
Üyelik T.: 29 Eylül 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 74
Konular: 17
Beğenildi:1
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cvp: Benim Allah Diyebilen Dilim var

İnsanın her hangi bir zaman dilimi içerisinde, uyanır uyanmaz, kendisini yaratan bir Allah olduğunu bilmesi ne kadar muhteşem bir olay. Düşünsenize dağın başında tek başınıza da olsanız yada bir okyanusun ortasında küçücük bir kayığın içerisinde bile uyansanız sizi gören muhteşemler muhteşemi eşsiz,benzersiz, sonsuzluğu kaplayan Allah’ımız var.
Ol dedi mi olan, dur dedi mi duran sizi yaratan mekandan münezzeh yüce Allah... Tefekkür, tefekkür, tefekkür... şimdi düşünsenize sizin şu bilgisayarın başında oturduğunuzu gören, bu yazıları okuduğunu bilen düşüncelerinizi siz düşünmeden düşünebilen birAllah var. Hangi ortamda hangi mekanda hangi durumda olursanız olun sığınabileceğiniz medet umacağınız teselli bulabileceğiniz Allah ınız var. Hamd olsun bizlere kendisini idrak edebilme kabiliyeti veren Allah a. Hamd olsun yüreğimize beynimize kendisini tanıma lütfunu gösteren Rabbimize. Ya kalplerimiz kilitli düşüncelerimiz mühürlü olsaydı. Ya Allahımızı tanımasaydık. Ya bilmeseydik. Bazen içlenirim kendi kendime. üzülürüm.

Allah’ımdan utanırım. O bana kendisini tanıma O na tapma O na kul olma şerefini bahşetti. Bana iki cihan sultanına ümmet olabilme saadetini lutfetti. Derim ki, ey yüceler yücesi Rabbim sen bana neler neler lutfettin. Otursam gece gündüz sadece seni bilmenin şükrünü ödemeye çalışsam ödeyemem der utanırım Allah’ımdan.

Düşünsenize, bütün dünya sizin olmuş, cepleriniz para dolmuş, hatta dünyanın tek hükümdarı siz olmuşsunuz. amerikaya gitmiş özgürlük heykelinin yerine ondan daha büyük hemde altın heykelinizi diktirmişsiniz. Sizce hangisi baki olan?

Körpecik yüreğinize eşsiz ve sonsuz bir Allah ı koymakmı sizi ebedi kılacak olan, yoksa siz öldükten sonra sizden sonraki hükümdarın gelişine kadar bir yerde duracak heykelinizmi sizi sonsuzluğa taşıyacak olan.


Hamd olsun beni öldürecek ve kendisine döndürecek kabesine secde ettiğim ALLAH’ıma. Vay haline yüreğinde tapacak bir ALLAH’ı olmayan zavallılara...

Hamd olsun bana iki el on parmak verip kendisi bu site vasıtasıyla anlatma şerefini layık gören yüce Rabbime...

Alıntı ile Cevapla