Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mart 2015, 12:47   Mesaj No:5

zeynepnm

Medineweb Paylaşımcı Üyesi
zeynepnm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:zeynepnm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38151
Üyelik T.: 23 Ocak 2014
Arkadaşları:3
Cinsiyet:
Memleket:Osmaniye
Mesaj: 358
Konular: 1
Beğenildi:21
Beğendi:5
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Bu Haftanın Misafiri''zeynepnm''Kardeşimiz...

Esselamu aleykum..ismim zeynep 91 osmaniye doğumluyum, eşimin işinden dolayı su anda balıkesirde yaşıyoruz..ibrahim isminde bi oğlum var[emoji4]
Ilköğretimden sonra liseye devam edemedim,basortusu problemi yüzünden babam devam etmememe rıza göstermedi ben de çok istememe rağmen onu kiramadim..tabii bu benim için çok üzücü oldu,sonradan evlenir evlenmez açık öğretim lisesine kaydoldum..ek sınavlar sayesinde 2.5 senede liseyi bitirdim, ardından ygsye girip benim durumum için en uygun bölüm olan ilahiyat onlisansi seçtim..amacım çalışmak vs değil sadece öğrenmek ve üniversite mezunu olmaktı.. inşallah ilitamdan devam etmek hedefim..
Medineweble tanışmam da gecen sene sınav sorularını ararken oldu, iyi ki sizleri tanımışım bu ailenin bir parçası olmuşum kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda..bu vesileyle de özellikle özetlerde, soru cevaplarda emeği geçen herkesten Allah razı olsun..tabii site yöneticimize de bu eşsiz deryayi bizlere açtığı için sonsuz şükranlarımı sunuyorum..
Biraz uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar [emoji5] [emoji5] [emoji5] içimden gelenlerin hepsini yazsam daha uzaaaar gider..