Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2015, 09:18   Mesaj No:11

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11856
Beğendi:8990
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: songül ablamız bunud a yaptı önlisanslılar için..tıklayın:)))

Alıntı:
Mgolge Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Songül ablamızın bu notlarını seslendirecek kişi bulup bunun için çooook uğraşan ve diğer derslerini de seslendiren hocamızın emeğiiiii çoook büyük ... Songül abladan sonra duayı en çook hakeden odur lütfen es geçmeyelim bu abimizi ve arapçayı seslendiren hocamıza
proğramı hazırlayanada çok dua etmek lazım değilmi ozaman..yayındayapımda emeği geçen herkese...büyük bir özveriyle hazırlanmış planlı ,düzenli anlaşılır notlar bulduktan sonra, seslendirmek hiçte zor olmasa gerek...dualarımız bütün mü'minler içindir..lakin songül ablaya olan minnettarlığımız, dualarımız bir başkadır..gönüldendir..karşılıksız çıkarsız...asıl hak sahibi yüce rabbim ,emeklerini zayi etmesin,tek maksadı paylaştıklarının herkese ulaşması olan bu güzel insanın tek derdi allah rızasıdır..

ders guruplarında bile birazcık paylaşım yapıp,notlarından faydalanıldığını görenler,hesap numaraları paylaşıp,size notları öyle gönderirim denilebildiği bir yerde,ablamızın değeri hiçbişeyle ölçülemez..

seslendirenlerde herhalde ,onun kadar ince ,naif düşünüp ,bu notları daha fazla kişiye ulştırma gayretinde olmuşlardır herhalde..
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla