Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Nisan 2015, 12:46   Mesaj No:11

AlimOğlu

Medineweb Usta Üyesi
AlimOğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AlimOğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15399
Üyelik T.: 24 Aralık 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 265
Konular: 59
Beğenildi:189
Beğendi:36
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: “Kutlu Doğum” Dindarlığına “Hizmet”e Hayır!

yazılanları makaleleri konuşmaları anlamak yerine,onları anlamlandırmak,anlamak istediğimiz anlamlara kaydırmak,bizim en büyük çekilmez huyumuz. Tıpkı kitaba uymak yerine kitabına uydurmak huyumuz gibi.
makalede verilmek istenen mesaja odaklanmak yerine;"elimizdeki sopayı eksik etmeyerek aba altında saklayarak" yorum yapmakla bir yere varılmaz.
peygamberi yılda bir hafta kutlamakla sevdiğini zannedenler Kâbe'den canlı yayını izleyerek hac yaptığını zannedenler gibidir. Peygamber sevgisi ona tabii olmakla onu kendimize aktararak onu yaşayarak sevilir.

söyler misiniz? bir başka deyişle sorayım araştırır mısınız ?
EY DİYANET VAKFI KUTLU DOĞUM DOLAYISIYLA GÜL PAPATYA ÇİÇEK BÖCEK RANTI KİME AKTARILIYOR.BU KONFERANSLARA HARCADIĞINIZ PARA NE KADAR? MÜFTÜLERİN-KONUŞMACILARIN ÖZEL OTOLARINA YEMEKLERİNE VERDİĞİNİZ MASRAF NE KADAR? PU PARA NERDEN GELDİ NEREYE GİDİYOR? ZENGİLEŞTİRDİĞİNİZ GÜL BEZİRGANLARI KİMLER? KUTLU DOĞUM SIRTINDA SEMİRENLER KİMLER? NİSAN AYINDA TOPLAM NE KADAR BÜTÇA HARCANDI? BU PARA KİMİNDİ KİME GİTTİ? KUTLU DOĞUM İMECE(EĞLENCE)LERİNDE KAÇ KİŞİ HİDAYETE ERDİ? VAKFA VERDİĞİM PARA MÜFTÜNÜN VE ORTAKLARININ KRAL SOFRASI KURMASI İÇİN Mİ VERDİM?
peygamberi seviyorlarmış. tehhh
Alıntı ile Cevapla