Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2015, 09:28   Mesaj No:4

EyMeN&TaLhA

Medineweb Emekdarı
Avatar Otomotik
Durumu:EyMeN&TaLhA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21422
Üyelik T.: 08 Kasım 2012
Arkadaşları:36
Cinsiyet:
Mesaj: 3.299
Konular: 784
Beğenildi:131
Beğendi:34
Takdirleri:141
Takdir Et:
Standart Cevap: Çocuklarımızı Aşılatalım mı? Aşılatmayalım mı?

Alıntı:
sadet Üyemizden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar internet üzerindeki bilgi kirliliğine bu kadar itimat edip buradaki muteber insanlarında aklını karıştırmamak elzm olanıdır. Zira ben aşısız bir çocugum ve geçirmediğim hastalık kalmadı. Bir çocuk felci kaldı ki, onuda geçirseydim bu satırları yazamıyor olacaktım. Dört kardeşiz ve diğerleri aşı olduğu için maşallah benim geçirdiğim hiç bir hastalığı geçirmediler. Çocukluğum kabus gibi geçti.Allahtan okulda vurulan aşılar var idide babam oraya müdahale edemedi. İki çocugumuda gayet itinayla aşılarını yaptırdım çok şükür 6 yaşındaki kızım bu yaşına kadar 3 defa antibiyotik kullandı. Tevekkül ve rıza bizim şiarımız olmalı. Ve aşıdan önce iki yıl hak olan anne süütünü nasıl verebilirim diye kendini paralamalı bir anne. 40 gün uyumadım çocuklarım dünyaya geldiğinde 24 saat nerdeyse emek verdim. Ve rabbim 2 yıl anne sütü alan bir dönem nasip etti.
Velhasıl yediklerimize dikkat et özz. çocukların. İzlediklerine dikkat. Birde azami sevgi gerisi takdir ve kadere rıza
Dua ile
Taktir ve kadere riza hepimizin siari olmalidir.Soylediklerinize saygi duyuyorum. lakin burdaki makaleler internetteki bilgi kirliliginini urunu degildir.fecr hoca bu konuyu helal-haram kriterleri ile bilim insanlarinin arastirmalari sonucunda ortaya cikan delillerin bulundugi bi makaleyi paylasmis.

Ben ise asi maduru bi anne olarak paylastim.konuyu internetten bulup kopyala yapistir mantigiyla paylasmadim.bir doktor ve ayni zamanda biyolog olan aidin salih hanimefendinin kitabindan paylastim bu satirlari.

Bu bilgiler nebevi tip isiginda ibni sina ve farabi gibi islam tibbinin onemli sahsiyetlerinin arastirmasi ve gunumuzde geleneksel tip ile kendini yetistiren doktorlarin tespitleri ile ortaya cikmistir.

Bir cok asinin icerigini incelediginizde hinzir numunelerinin var oldugunu gorebilirsiniz.bunun icin uzman olmaniza gerek yok.bu maddelerin tiptaki karsiliklari makalelerde sunulmus.

Ama karar tabiki sizin.bu arastirmalar onemli bence.
Alıntı ile Cevapla