Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2008, 00:58   Mesaj No:8

Hayrullah

Avatar Otomotik
Durumu:Hayrullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 4267
Üyelik T.: 05 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 1
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cvp: Şiilik Hakkındaki Görüşleriniz Nelerdir???

as-salamün alaykum
sia'larin elbette cok azi ehli-sünnet sartlar üzere yasamakda'dir ve bunlar elbette dogru yolda ! Adi sii de olsa yasam tarzi ehli-sünnetdir ama böyle siiler malesef cok ama cok az'dir ! ! !

Fakat sialarin degisik kollari vardir...bunlarin cogu resmen sapik , küfür ve sirk üzere ve bazi sialar , 12 imamlarin günahsiz oldunu bellirtmektedir...iste böyle düsünce üzere olan siiler'de elbette , sapikliga yol almistir...cünkü ancak Peygamberler günahsizdir, baska yok !
Dogrusu su ki...sia'lik ve Hariciler ayni zamanda ortaya cikan (Hz.Ali radiyallahu anh'in halife zamaninda) iki siyasi mezhep'dir ! Bu iki siyasi mezhepde büyük fitne ve kargasaya sebep olmustur...asil siiligi kuran ibni sebe isimli yemenli yahudi , sialigi islam alemine büyük bir fitne icin sokmustur, ve sialik hic bir zaman islam aleminde hak sayilmayan bir mezhepdir...sia hakk mezhep degil olmazda, sia sonunda sapik bir yoldur, dikkatinizi cekerim internette....siiligi güzel ve hakk mezhep olarak tanitilan yazilara dikkatli olmaliyiz...bir egriden hic bir zaman düz olmaz !

Iran meselesine gelince, görünüs tam bir islam yasam tarzidir fakat bu dis görüsnüsdür, asil hic göründügü gibide degildir , iran ve sialik büyük bir fitnedir....bunun altinda büyük bir misyon gizlidir !

Son olarak, Hz. Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi ve sellem'In.... Ehli-Beytine ve Ashabina...iftira atanlar...ehlibeyti sevip fakat ashabina düsmanlik kuranlar elbette lanetlenmisdir...ehlibeyt ve ashabi seven , Peygamberi sevmis olur, Peygamberi seven ve onun yolunda zerre kadar ayrilmayan , tam iman üzeredir.

Siiler büyük bir fitnedir...dikkat edilmesi lazim !

Rahmanin bereketi ve afi üzerimize olsun, ve aleykum selam
Alıntı ile Cevapla