Konu Başlıkları: Atatürk Olmasaydı...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28Haziran 2015, 01:49   Mesaj No:5

vertyucek

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:vertyucek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 26456
Üyelik T.: 07 Mart 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 121
Konular: 89
Beğenildi:33
Beğendi:24
Takdirleri:146
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Atatürk Olmasaydı...

Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym
Rahman Rahim Allah'ın adı ile başlarım. Alemlerin Rabbı Allah'a hamd olsun. Salât ve selâm, PEYGAMBER EFENDİMİZ’in ve onun pak âlinin ve ashabının tümüne.

Alıntı:
Allahın kulu_ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Ataturk olmasaydi nemi olurduk bilemiyorum
Fakat osmanlinin icine sizmis ermeni ve hacli hocalar sayesinde yikilmistir
Ataturk bu yuzden din devletini birbirinden ayirmis
Cunku devleti yikmak isteyenler din ile vurmaya baslamisti
Ingiliz ajanlari ve ermeniler bu konuda birçok belge kanit sahit var

Değerli kardeşim meselede burada zaten bakın ne diyorsunuz din ve devlet işleri birbirinden ayrılmıştır.neden? hocalarımızın kılığına bürünmüş ajanlar yüzünden!..peki bu din ve devlet işlerini birbirinden ayırmayı haklı kılarmı?

Bugün organ mafyasının ajanı olan doktorlar var,sağlıklı insanların insanların organlarını çalan doktor kılığına bürünmüş caniler,katiller var. “hadi gelin tıbbı kaldıralım,hastahaneleri kapatalım” desek doğru yada haklı bir davranış sergilemiş olurmuyuz? olmayız tabiki.peki ne olması gerekli tıbbın dışlanması,kaldırılması yerine organ mafyasına çalışan doktorları kaldırmak değiştirmek gerektir!nasıl ki tıp organları çal mafyaya sat demezse HAZRETİ İSLAM’DA,dinde devlete saldır yık demez!o halde suçlu din yani HAZRETİ İSLAM değildir kardeşim!ingilizin,ermeninin ajanıdır suçlu olan.ingilizin,ermeninin ajanı iki yüzlülükle dini kötüleyecek fiiller işliyor bizde CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’ÜN DİN’İ ile devlet işlerini birbirinden ayırıyorsak ingilizin,ermeninin ajanının yapmak istediğini yapmış oluyoruz demektir.onları başarıya ulaştırıyoruz demektir!

Asıl devlet işlerinden ayrılması gereken budur HAZRETİ İSLAM değil kardeşim bir daha düşününüz lütfen.çünkü burada suçlu değil masum cezalandırılıyor.

Alıntı:
Allahın kulu_ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Cunku devleti yikmak isteyenler din ile vurmaya baslamisti
Ingiliz ajanlari ve ermeniler bu konuda birçok belge kanit sahit var
Diyorsunuz bende çeşit çeşit delil getirebilirim ki bir çok düşman avrupalı devlet adamı biz Türklerle değil onların RABBİ ile savaştık bu yüzden yenildik onları dinlerinden uzaklaştırmalıyız,kitaplarını ellerinden almalıyız diye!!

CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’ÜN dini ile yönetilen devlet yönetimini bıraktık hristiyan avrupanın devlet yönetim şeklini aldık.peki ya sonuç?

Bizim en değerli varlığımız CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’ÜN dinidir.onun bizim hayatımızdan ayrılması demek dünyada da ahirette de rezil rüsva olmamız demektir.ki oldukta ne yazık.bu günkü halimiz hem dünyevi hem uhrevi açıdan içler acısı.

Biz dinimizin değerini anlayamadık.oysaki CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’ÜN dinine tam uyabilsek bu dünyada da en ileri medeniyet olurduk ahirette de aziz olurduk kardeş.dinimizin 1400 yıl önce bize emrettiği şeyleri bu gün inceleyen ilim ve bilim adamları onun her safhasına hayran olmaktadır.

Alıntı:
Allahın kulu_ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Laiklik meseleside osmanlida sahabelerde kimsenin dinine karismiyordu sadece burada laik farkli amaca hizmet etti
Sahabe Efendilerimiz Aleyhisselam’ların,Şanlı Osmanlının uygulamaları ile memleketteki uygulamaları benzeştiremezsiniz.memleket tarihinden azıcık haberi olan kişi ikisi arasında dağlar denizler kadar fark olduğunu birbirlerine zıt olduklarını bilir kardeşim.

Alıntı:
Allahın kulu_ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Ataturk kotu biride olsa onu elestirmek icin enaz onun kadar yurda faydali olmak lazim
Yoksa bence Ataturk hakkinda bos konusmayin
Icraat onemli yani
Boş konuşmuyoruz değerli kardeşim.bir askerin görevi tabiki kendini eğiten,yetiştiren,eline silahını,mermisini veren memleketi korumaktır bu doğal görevi yerine getirdi diye övünmek yada adeta memleketi tek başına kurtarmışçasına gösterilmek değildir.HAZRETİ ALLAH CELLE CELALÜH tevazuyu emreder bize.zaferi dilediğine veren Kendisidir zaferinde kendisinden bilinmesni ister kullardan değil!Hamd övgü benimdir buyuruyor HAZRETİ KUR'ANDA.bu milletin tarihinde ne kahramanlıkları ortaya koyup biz CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH için yaptık diyerek adeta hiçbir şey yapmamış gibi geri kalan hayatlarına devam eden ne komutanlar ne kahramanlar var!bu millet bu günde olsa aynı şecaatı gösterecektir!ama malesef bu gün memlekette Mustafa Kemal olmasaydı dininiz hristiyanlık,babanız ingiliz,fransız olurdu diyebilen kişiler de var.içinde yaşadıkları milletin dini ve namusu için gözünü kırpmadan ölebileceklerini bilmeyen.

Alıntı:
Allahın kulu_ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Birde canakkalede bircok sehit ve peygamberler ysrdim etmis dusunun bu yurdu koruyan en basta efendimiz sav var ise olay bitmistir
Ölüme ALLAH ALLAH nidaları ile koşan,şehadete koşarak giden CENAB'I ALLAH CELLE CELALÜH ve RASULULLAH SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM için öleceğim inşaALLAH diyen temiz imanlı MEHMETÇİKLER’E CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH ve RASULÜ’NÜN SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM’İN yardım etmesinden daha tabi ne olabilir?

ALLAH’U ALEM (CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH en doğrusunu bilir.)ALLAH’U ZÜLCELALE sonsuz sınırsız istiğfarı tevbe,hamd ve şükür, PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM’E,BÜTÜN PEYGAMBERLERİMİZ ALEYHÜMÜSSELAMLAR’A, EHLİBEYT ve ASHABINA sonsuz sınırsız salatu selam olsun.CENAB’I MEVLA bizi affetsin,bağışlasın mağfiret ve hidayete erdirip orada daim etsin azabından korusun,sonsuz rahmetine ve Cennetine dahil etsin.her türlü şerden daima korusun bizlere darda kalmışlara yardım etsin amin.hakkınızı helal edin selam ve dua ile
Alıntı ile Cevapla