Konu Başlıkları: Şovmen Belam'lar / Muhsin Arslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Temmuz 2015, 10:40   Mesaj No:9

muallime

Medineweb Sadık Üyesi
muallime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:muallime isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14876
Üyelik T.: 01 Aralık 2011
Arkadaşları:13
Cinsiyet:Anne
Mesaj: 874
Konular: 134
Beğenildi:137
Beğendi:67
Takdirleri:484
Takdir Et:
Standart Cevap: Şovmen Belam'lar / Muhsin Arslan

Alıntı:
Nemli_Gözler Üyemizden Alıntı Mesajı göster
hdp denilince aklınıza dinsiz imansız Leninist terörist mi geliyor? Bu partiye Türkiye'nin yüzde 13 oy vermiştir.O zaman 100'de 13 sizin ima ettiğiniz kategoriye girmesi lazım? Bu mantık hasta mantıktır. Müslümanım diyene yakışmayan mantıktır. Gözü önünde karısına kızına tecavüz edilen ve bu kin ile dağa kaçan Kürtler mi terörist onlara tecavüz edenler mi?
emin olmadığınız konularda ahkam kesilmek Kuranı Kerime aykırıdır. Fikrinizi yandaş haberlerden edinmişseniz bu daha da düşündürücü.
Bu sitede Sünnet kürsüsü elde etmişsiniz. Kürsüye layık olduğunuza inanıyorum ancak, sizin MHP söylemleri ile konu ile alakası olmayan konuya dalışınız üzdü beni.
Sabah sabah güldürdünüz beni HDPdenilince dinsiz imansiz Leninist terörist aklima geldigini nerden cikardiniz ? Hangi kelimemde ima var ?? Neden hemen savunmaya gectiniz ? Hangi mantigim hasta mantiktir ? mantigimin hasta olduguna hangi yargi cümlemden ulastiniz ?Hangi cümlemden MHPli olduguma kani oldunuz ? Yandas gazetelerden edindigim fikrimi hangi cümleden cikardiniz ? Kürtler ile alakali bir cümlem var mi siz Kürtler diyerek daglara tecavüzlere kadar gittiniz ? Asil saglikli olmayan bu iliklerinize kadar isleyen "Asagilik kompleksi"dir.... Saglikli düsünemiyorsunuz ..""Emin olmadiginiz konularda ahkam kesmek KURANA aykiridir " kendiniz calip kendiniz söylemissiniz ......
__________________


Alıntı ile Cevapla