Cevap: DGS  İstişare Bölümü         Alıntı:      nurşen35 Üyemizden Alıntı
					     Şikayeti  devam  edenler  varmı,  optik  okuma  ile  cevap  kağıdınız  uyuşuyor mu.. 
Sitede  yayaınlanan  dgs  2015  soruların  cevaplarıyla  kontrol  ettim.  Ya  yayınlanan  soruların  cevaplarını  yanlış  verdiler  ya da  cevap  kağıdının  üzerindeki  kendi  doğru  diye  verdikleri  şıklar  yanlış.  Herşeyi  alt  üst  etmişler.  Ben  işin  içinden  çıkamadım.   
9  yada  10  sorunun  cevabı  doğru  olması  gerekirken  verdiğim  cevabı  çok  iyi  hatırlıyorum  ama  yanlış  değerlendirilmiş.  
İnşallah  bu  sınavı  tekrar  ederler  yoksa  çoğu  kişinin  hakkına  girdiler.    |       Çok şükür beni anlayan birisi çıktı  
Sizde olduğu gibi bende de aynı sorun var hatta bir cok kişide.sanırım ösym nin sitesinde olan kitapçık optiğiyle herkesinkini okumuşlar bu yüzden yanlış çıkıyor.herkesin kitapçığını koysalar anlayacağız doğru yanlışlarımızı

__________________  Ölüm güzel şeydir budur perde ardından haber,  Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber?    O dem ki perdeler kalkar, perdeler iner  Azraile hoşgeldin diyebilmekte bir hüner.     |