Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Aralık 2015, 13:14   Mesaj No:110

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11855
Beğendi:8990
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Standart Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler

Alıntı:
asyamine Üyemizden Alıntı Mesajı göster
İlitam okumanın avantajları nelerdir formasyon vermede diğr örgün okuyan öğrencilerdn ayırıyolarmı hangi ilitam daha iyi vs vs bi sürü sorum var
İlahiyat Lisans Tamamlama Uzaktan Eğitim Programı...uzaktan eğitim olması avantaj,örgün okuma şansınız varsa kesinlikle yüzyüze eğitim gibisi yok.ama avantajlı kısmı deidğim gibi internet üzerinden uzaktan eğitimle,vizelerde online sınav olup,finallerde üiversitede oluyor.

formasyon alırken örgünlerden fark yok..bu sene çok fazla kontenjan açıldı ve ilitamlarada hatırı sayılır yer açıldı.bu konu örgünlerin ne kadar hoşuna gitmesede,bi ayrıma tabi tutulmadı ilitamlılar.formasyonu uzaktan eğitimle veren üniversitelerde var bu arada.

ilitam tercih ederken,bulunduğunuz şehre yakın olması tabiki öncelikli tercih oluyor.bu durum,dgs de aldığınız puanla,evli,çocuklu yada bekar olmanızlada bir okadar alakalı.gidiş gelişler noktasında tabiki.

ilitam programları çok yoğun.planlı ciddi bir çalışma istiyor.örgünlerden farkımız yok açıkçası,hocalarda bu konuda bir ayrıma tabi tutmuyorlar,yanisen ilitamsın,nasılsa geçersin demiyorlar,aynı şekilde belki dahada fazlasıyla zorluyorlar.

hangi ilitam daha iyidir sorusu,sizin ne istediğinizle bağlantılı..forumda ilitam çalışma sayfaları mevcut.herkes olumlu olumsuz yönlerini belirtmiş okudukları yerlerin.oraları incelerseniz üç aşa beş yukarı fikir edinmiş olursunuz..nacizae yorumum,kolay ilitam yokbunu bilmenizi isterim.umarım açıklayıcı olmuştur..selametle
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla