Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2016, 07:49   Mesaj No:219

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum...

Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Kadın vücudu namahreme karşı avrettir ve teşhir edilmesi haramdır. Zorunlu tedavi dışında hiç bir şekilde namahreme gösterilemez. Tesettür farz olup tesettürün amacı kadının cazipliğini örtmektir. Vücut hatlarını cazibesini azami bi şekilde saklamayan tesettür İslamin emri olan tesettür değildir.
günümüzde basını elinde tutan Yahudi kafası nerdeyse çiklet reklamında bile kadını kullanmaktadır. Kadın savunucuları denilen feminizm kadını aileyi iffeti ayaklar altına alarak kadını savunmaktadır!..Kocasına hizmeti zül gören bu dengesiz akım kadını başkasına köle yapmaktan çekinmemektedir. Bu kafa vahiyden değil şeytandan beslenmektedir.
İslam'daki taaddüdü zevcadı eleştiren bu kafa kadını kucaktan kucağa erkekten erkeğe dolaştırıp birilerinin metresi olarak görmesini medeniyet zannetmektedir. Kadını sokağa yatak odası kıyafeti ile salan bu kafa kadını iffetinden asaletinden dininden etmiştir.
sözün özü " kadın kocasına özeldir. Yabancı bakış ve dokunuşlara kapalıdır. Asildir onurludur şereflidir. Bunun aksini savunan kafalar eşrefi mahluk sıfatını yitirmiştir. Allahsız sorumsuz onursuz bir kafa olup, Allah onaylı kafa değildir."

Abi namahrem değil,mahrem olacak yanılıyormuyum
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla