Konu Başlıkları: Zikir ve Timüs Bezi...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2016, 04:21   Mesaj No:11

AlimOğlu

Medineweb Usta Üyesi
AlimOğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AlimOğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15399
Üyelik T.: 24 Aralık 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 265
Konular: 59
Beğenildi:189
Beğendi:36
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Zikir ve Timüs Bezi...

Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Esedullah ın paylaşımı sadece masumane bilimsel bir açıklama olsaydı.Benim o konuya astığım yazıya daha sonraki şekliyle itiraz mahiyetinde serzenişi olmazdı.

son zamanlarda kafan karmakarışık bilinmez hoca. Asılan konu ile senin yazdıkların alakasını söyle haklısın diyelim. Arkadaşım kusura bakma ama sen kuranı da bilmiyorsun. Kuran bütünlüğü ile ayet ileri sürülebilir. Esedullah hocanın yazdıkları hangisi kurana zıt ve aykırı ? kuranda zikir yok mu? la ilahe illallah en büyük zikir kabul. Kuranda 114 yerde geçen besmeledeki rahman rahim zikir değil mi.5 vakit okunan ezandaki Allahu ekber zikir değil mi? günde 40 kez bize okutulan fatiha zikir değil mi? esmaul husna da geçen 10 larca esma hepsi zikir değil mi? amene resulü yahut ayetel kursi ve onlarcası zikir değil mi?
Mesela ben aç isem günde onlarca kez ya Rezzak desem, mazlum isem Ya Kahhar, Günahkâr isem ya Tevvab-Kerim-Rahim, zorda isem Ya Selam,Hasta isem ya şafii.......

Olmaz mı?

İşin gücün zikrin emeğin çırpınışın Tekfir!!
ayıptır vebaldir günahtır. Birilerinin dalaletini kendine zafer mi kabul ediyorsun? adeta birilerinin ağzına bakıyorsun çıkacak kelimelerden şirkmatik için ip ucu bulabilir miyim derdindesin!
Tevhit hastasısın. Bu çok güzel. Lakin tevhidin hastalıklıdır arkadaşım. Hasta olduğun için kendinle beraber kafandaki tevhidi de hasta ettin.
yıllardır medinewebde beraberiz Ömrün müşrik toplamakla damgalamakla geçti.Allah için kendine bi sor.ve soracağın soru sayısı iki.
birincisi ömrümde kaç kişinin hidayetine vesile oldum?
ikincisi kaç kişinin kafasını karıştırdım soğuttum islam dan ?

Allah cümlemize hidayet nasıp buyursun. Bak buda zikir idi ya HADİ !
Alıntı ile Cevapla