Konu Başlıkları: Zikir ve Timüs Bezi...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2016, 22:13   Mesaj No:20

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1173
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart Cevap: Zikir ve Timüs Bezi...

SübhanAllah...

Allah sizleri de bizleri de affetsin. Ne zaman ciddi ve faydalı bir konu açılsa.. tebliğ ortamı oluştu ilimlerimize ilim katacağımız feyzeleneceğimiz bir konu ortamı oluştu diye sevinirken...her seferinde hevesimiz kursağımızda kaldı.
Dikkat ederseniz hangi konu açılsa o konuya müdahil olma fırsatımız olmuyor. Yazdığımız şu oluyor.NE OLURSUNUZ BİRBİRİMİZE SAYGILI OLALIM.HEDEFİMİZ KONU OLSUN.HEDEFİMİZ FAYDA VERMEK OLSUN.SİTEYE GİRENLERDEN 50 si ÜYE İSE 5000'İ MİSAFİRDİR.İSLAMİ BİR İLİM YUVASI BURASI.GİRENLER İLİMDEN İRFANDAN FEYZLENSİN.BİLGİLERİNE BİLGİ KATSIN.HATALARI YALNIŞLARI VARSA KAYNAKLAR EŞLİĞİNDE DÜZELTME FIRSATI BULSUN.dedik...her seferinde üç beş mesajdan sonra konu unutulur sen ben kavgası başlar. KONULAR UNUTULUR, SIRA SENİN TARİKATIN BENİM CEMAATİM ONUN RENGİ BUNUN IRKI...
tüm uyarılarımıza rağmen bildiğimizi okumaya devam.El insaf...

sonuç ne oldu ? açılan konu katledildi. Konu mecrasından çıktı. Sonuç kocaman sıfır ve kırgınlık...
sözümüzü ortaya yazıyoruz kimseye özel değil. Kimse üzerine alınmasın.eğer ki üzerimize alacaksak öz eleştiri olarak Allah rızası için alalım.

sözümüz şudur : medineweb kurallarını çiğneyerek,tekfir ederek,bir diğer mezhebi dışlayarak ve birbirimizi kırarak yazacaksak, LÜTFEN YAZMAYALIM.TİCARET SİTESİ DEĞİLİZ KAZANÇ KAYBETME KORKUMUZ OLSUN.REYTİNG HASTASI DEĞİLİZ PAPARAZİ MAGAZİN DERDİMİZ OLSUN.ALLAH RIZASI İÇİN İLİM İRFAN AHLAK VE HUZUR ADRESİ OLARAK YOLA ÇIKTIK BU YOLDAN ZIKZAK ÇİZMEDEN DEVAM ETMEYE KARARLIYIZ İNŞAALLAH.

BURDAKİ AMACIMIZI DEFALARCA YAZDIK YİNEDE HATIRLATALIM.BU SİTEDE KURULDUĞUNDAN VE ÖMRMÜZ YETTİKÇE BİR TEK ALLAHIN KULU NA HİDAYETE VESİLE OLURSA AMACIMIZA ULAŞMIŞIZ DEMEKTİR.BUNU BAŞARIRSAK TÜM DÜNYAYA VE İÇİNDEKİLERE BEDEL KAZANÇTIR.

kardeşsiniz birbirinize hasım olmak Allah'ın kelamı kurana aykırıdır. Kardeşliklerimiz en az namaz kadar farzdır. Bize yakışan birbirimize hoşgörü ile yaklaşıp kardeşliklerimize zarar vermeden ilimden irfandan faydalanmak...

Gidecek kardeşlerimizin gidişine cidden mahzun oluruz. Gitmeleri bize bir şey kazandırmaz bilakis kaybettirir. Gitmesi gerekenleri biz zaten banlayarak gönderiyoruz. Esadullah hocam Zülküf Hocam lütfen Allah için birbirinize helallik isteyin. Ve burası bizim yuvamız. Ve sizleri Allah için seviyoruz.
Editörlerimizin görevi forumun huzurunu sağlamak...Bu huzuru sağlamaya çalışırken yaptığımız uyarılara alınganlık göstermek hoş değil.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla