Konu Başlıkları: Zikir ve Timüs Bezi...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2016, 11:25   Mesaj No:25

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Zikir ve Timüs Bezi...

Alıntı:
muallime Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Sayin Bilinmez Tekfiri Kuran ve Sünnet göre yazacakmissiniz.Rica etsem saatler harcayacaginiz bu konu yerine elfaz-i küfür kelimeleri ve sarkilardaki küfür kelimeleri hangileridir? bunu veya"" Iran Rusya ve Türkiye acisindan Suriyeye bakis "i yazar misiniz ben bunlari cok merak ediyorum ve ilgiyle okurum.
Sayın Muallime, tekfir konusu Kuran sünnet ve ehli sünnete göre tamamen anlaşilmadan sizin bahsini yaptığınız konularda tamamen anlaşılmaz.Anlasilmadiği gibi her olayda renkler birbirine girer . olayın mahiyeti ve önemi hasıl olmaz.


Tekfir konusunu ele alırken sizin bahsini yaptığınız konulardanda örnekler verecem inşaallah. ..

Birde size sorum olacak .

Yukardaki yazinizda, itikat kitaplarında mütevatir ,derecesinde olan hadisleri inkar eden kafir olur ,demişsiniz .Buna binaen şimdi siz buna kendinizde itikat ediyormusunuz.

Kısaca evet benim itikadimde bu olayda budur ,diyormusunuz. lütfen kısa ve anlaşılır olan bu soruya aynı kısa ve anlaşılır şekilde cevap verin.şimdiden Teşekkürler.
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla