Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2016, 16:06   Mesaj No:14

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.417
Konular: 1272
Beğenildi:11881
Beğendi:8996
Takdirleri:26451
Takdir Et:
Standart Cevap: Bize kader sayınızı söyleyin, size karakterinizi anlatalım. İşte kader sayınız

Kader Sayısı 9
'****FİZİKÇİ'

''Yaşamınız, perdenin gerisindeki esrarı, ruhun ve gizli ilmin ardındaki anlamı çözmekle geçiyor. Yaşamınızın amacı, gerçeği yalnızca gerçeği öğrenmek. Bu konuda çok başarılı olduğunuz da bir gerçek. İnsanları tanımak için genellikle 5 dakika gözlemlemeniz yeterli. Hayatı seviyor fakat çok az kişiyi sevmeye değer buluyorsunuz. Hayatınızın her alanında cömert ve kusursuz olmak istiyorsunuz. Karşınızdakilerin de en az sizin kadar kusursuz ve güvenilir olmasını bekliyor, bu yüzden zaman zaman çok acı çekiyorsunuz.

Çok güçlüsünüz fakat çabuk incinen altın bir kalbe sahipsiniz. Çok az insan sizi tanıma fırsatı veriyor, onlara da fazlaca değer veriyorsunuz. Psikolojik olayları anlama yeteneğiniz muazzam. Ancak sizin dışınızda gelişen olaylar sizi ve ruh halinizi fazlasıyla etkiliyor.

Bağımsızlığınıza ve özgürlüğünüze düşkünsünüz. Yine de sevgiyi her şeyin üstünde tutuyorsunuz. Hayatınız karışıklıkları çözmek üzerine kurulu olduğu için mücadele etmekten yorulmuyorsunuz. Hemen her seviyeden insanla anlaşma yeteneğine ve sonsuz sabıra sahipsiniz. İnsanların ihtiyaçlarını onlar söylemeden anlıyor ve yardımlarına koşuyorsunuz. Çok iyi bir dinleyici, gözlemci ve yol göstericisiniz bu yüzden iyi bir psikolog veya konuşmacı olabilirsiniz.''

inanasım geldi acaip şekildedemekki boşuna değilmiş felsefeye olan ilgim..sadece gerçeğin peşindeyimbaşarıyıda yakalamışım yalnızsonrası.....kader sayımla karakterim elele vermişlerbağımsız,özgür takılıyorlar'))))
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla