Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Temmuz 2016, 23:49   Mesaj No:23

AlimOğlu

Medineweb Usta Üyesi
AlimOğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AlimOğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15399
Üyelik T.: 24 Aralık 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 265
Konular: 59
Beğenildi:189
Beğendi:36
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

yıllardır bir kez olsun Orta Doğu'da kan döken zalimleri kınamayanlar, Hristiyan'a, Yahudi'ye, Zerdüşt'e hoşgörü duyanlar sıra Müslümana gelince müthiş bir kin kusmaya başlamıştı. Evlerine ocaklarına ateş salıyordu.

Bunu yıllardır dile getirdik. Çırpındık uğraştık yazdık çizdik. Bizi anlamaları ve bu örgütün mosad cia ajanı olduğu çok geç anlaşıldı.

dinler arası diyalog ile kafalarının içi gibi boş bir islamın içini doldurmak. 85 'lerde çıkardıkları Kutlu doğum ile panayırlaştırılan içi boş bir bir İslam oluşturmak.

size can alıcı bir kaç soru ve lütfen düşünün.
soru şu 1:' bu ........ bir tek okulunda dershanesinde namaz kılmak için mescit ve camiye rastladınız mı? dünyadaki hiçbir okulunda mescid olmaması neyin işaretiydi? havarileri namazlarını nerede kılıyorlardı? '
soru 2:' bu satılık ............ yurtlarında okullarında diğer İslami cemaatlerde olan fertlerine namaz kıl örtün tebliği disiplini duydunuz mu?"
soru 3:'85'lerden sonra Camiler sıralarla doldurulmaya başlandı. Sanki Türkiye birden kötürüm oldu. Camiler kiliseleştirilmeye başlandı.tefekkür gerekmez mi?'
soru 4:'"Vahye dayalı, hayatın her alanını kuşatan İslam'ı tehlikeli ve milli birliğe zarar verici buluyorum" bu mesajı abant toplantısında vermişti gülen.bu cümle ne demektir biraz düşünün !
Alıntı ile Cevapla