Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Eylül 2016, 03:11   Mesaj No:23

aslıı

Medineweb Sadık Üyesi
aslıı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:aslıı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15266
Üyelik T.: 13 Aralık 2011
Arkadaşları:18
Cinsiyet:
Yaş:30
Mesaj: 751
Konular: 119
Beğenildi:62
Beğendi:29
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
snnclk34 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Yaa bir insan bu kadar mı içimden geçenlere tercüman olur

Allah seni Me'va Cennetine nail eylesin emi

Sevgili @aslıı

Bide gelinmiş deniliyor ki Google'ı bırak, bende onun kitapları var... Hasbunâllah

Ya hu sen zaten bataklığın içinde çırpınıyorsun, sana kurtulman için can simidi gerek iken gelmişsin insanların beyinlerini mahveden sözlerle dolu o kişinin kaynaklarıyla iyice kendine pranga yapmış durumdasın ve bataklığa battıkça batıyorsun.

Bu tür kimselerin zararı nedir biliyor musun @aslıı

Her şeye Kur'an ve sünnet gözüyle bakıp diğer bütün her şeyi adeta yok hükmünde saymaktır.


Bunlar senin de bahsettiğin gibi tasavvuf, tarikat, cemaat vs gibi mefhumlardan bi'haberdirler.

Daha Tarikat sözcüğünün etimolojisinden yoksun olmalılar ki sözcüğü duymalarıyla tüyleri diken diken oluyor olsa gerek...

Yine diyorum; sizlere kaynak-maynak yok. Madem internete girebiliyorsunuz, o halde pekâlâ bu kimselerin zararlarını da araştırabilecek hünere sahip olmalısınız.

Tek arzum; ölmeden evvel İslam'a hat safhada zararı dokunan kimseleri, İslami yaşam tarzınızın süzgecinden geçirerek 'rahat bir nefesle' ukba'ya göçmenizdir.
Amin kardeşim cumlemizi inş .... Elinde kitap olsada birşey değişmiyor ki senin benim elimizdeki kitapları delil olarak görmezler ayet getirirsin yanlış tefsir edilmiş denilir buhariden tirmiziden hadis getirirsin hadis uydurma denilir hatta kerametler var dersin onu söylersin hurafe denilir. Kendince halifelerden örnekler verirsin onada bir şeyler denilir hal böyle olunca susarsın gerçekten doğru yanlış demeden kendin tam olarak ilim sahibi olmadan her kitabı her şeyi okursan böyle o yanlış bu hurafe demeye başlarsın doğruyu yanlıştan ayıramazsın bi islamoğlunın on tane amelle ilgili doğru yazdıklarına bakarak bu adam doğru dersin adam araya bi itakatini bozacak bi konu yerleştirir ne amel kalır ne itikat demem odur ki bunları okuyan arkadaşlar bu abiler çok güzel konuşuyor çok iyi çok mantıklı reddediyorlar deyip uymayın gidin araştırın miracı da mantık dışı deyip reddettiler o yüzden her mantığa uyanı kabul etmeyin.. Hadisi reddediyim meshepleri reddediyim islamoğlunu reddetmiyim hayır000
__________________
‎''onlar sanıyorlar ki,
biz sussak mesele kalmayacak.
halbuki,biz sussak, tarih susmayacak..
tarih sussa, hakikat susmayacak........''
Alıntı ile Cevapla