Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Eylül 2016, 13:09   Mesaj No:30

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1173
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart

Yanlış anlaşılan bir konuyu düzeltelim önce.alimleri yermek ve yüceltmek ile işim hiç olmadı.ve en sevmediğim alime bile hakaret etmeye izin vermemeye çalıştık.bu herhangi bir kişiye değil kendimize mukaddesatımıza olan saygımızdır. Yaratandan ötürü yaratılana dokunulmazlıktır.dokunulmazlık derken eleştiri farklı bir olay alimlerin iffet ve şerefine saldırı farklı bir olay....Ben bu alimin bu görüşüne katılmıyorum demek farklı bi şey bu alim sapıktır murteddir israiloğludur yahudidir demek farklı bi şey...

hiç bir alim vahy değildir yanılmaz değildir. her dediği doğrudur değildir. hep söyledim ve tekrarlıyorum onlar birer beşerdir.görüş farklılıkları vardır ve bunun için dört mezhep vardır.holiganlık tarafgirlik mantığı ile yaklaşırsak mezhebimiz dışında kalan üç mezhep sapıktır demek gerek!

amacımız üzüm yemek ise sorun yok tartışır hakiki üzümü bulur afiyetle yeriz.yok bağcıyı dövmek ise elimizde be üzüm kalır ne bağcı...
bir örnek verelim :
İslamoğlu bir ayette YÜZÜNÜ EKŞİTTİ HOŞLANMADI SIRTINI DÖNDÜ AMA GELDİ DİYE geçen kişinin orda bulunan bir müşrik idi diyor benim kanaatim budur diyor.
cübbeli diyor ki hayır o kişi Resulullah'tır.(sav).

amaç bağcıyı dövmek ise ki öyle gözüküyor cübbeli tv ye çıkıyor ey ahaliiii İslamoğlu Resulullah'a hakaret ediyor diyor.bu düzenbazlığa filim fırıldağa son vermek gerek. İslam alimine bu art niyet yakışmıyor!

Ben dedim ki İslamoğlunun düşünceleri hataları olmakla birlikte genel anlamda benimsediğim takdir ettiğim bir görüş....bu İslamoğlu üstadımdır ona bağlıyım mürşidimdir demek değildir.Mürşid olarak Allah resulü yeterli....

Zülküfün verdiği son videoda da aynı düzenbazlık bağcıyı hedef almak vardır.
adam orda diyor ki sünnet tek başına bağımsız bir kaynak değil kuranın açılımıdır.yani islamın iki bağımsız kaynağı yok tek kaynak vardır oda kurandır.ve sünnet kuranın dinin yaşanabilmesi için açılımıdır.
VAR MI SORUN BURDA?
ama bizim bağcıdöverler şöyle yansıtıyor.İSLAMOĞLU SÜNNETİ PEYGAMBERİ İNKAR EDİYOR!

el insaffff......

Aslı hanıma gelince,
Muhterem bizim adımıza hem savcı hem yargıç hem hakim hem avukat hemde cellat olmuşsun.) yok delil ne getirsem getireyim kabul etmezler falan filan.hangi Müslüman din konusunda delil/ayet/burhan/sahih hadis gelirde inkara yönelir? bu ne cüret bu ne cesaret? bu cesareti gösterecek kadar cesur olan ya zırcahildir ya da artniyetli bir münafıktır.

Selam hidayete tabi ilanlara....
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla